Festivalul de Film Românesc de la Londra, ediţia a 11-a

Festivalul de Film Românesc de la Londra (FFR) prezintă în fiecare an, la un cinematograf londonez de top, o selecție a celor mai incitante filme românești. Programul complet al evenimentelor va fi anunţat la mijlocul lunii octombrie.

Festivalul de Film Românesc este unul dintre evenimentele culturale majore ale comunității româneşti din Marea Britanie. În ultimii zece ani festivalul s-a desfășurat exclusiv la Londra. Acum, la cea de-a 11-a ediție, dorim să organizăm câteva proiecții și în afara Londrei, mai precis la Edinburgh, Liverpool și Brighton. Pentru a realiza aceste proiecții suplimentare avem nevoie de ajutorul dumneavoastră în campania de strângere de fonduri. Cei care aveți posibilitatea să faceți o mică donație, orice sumă începând cu £1, ne puteți contacta aici http://igg.me/at/romanianfilmfestival până la data de 23 octombrie 2014.

Contribuția voastră la promovarea filmului românesc în Marea Britanie este extrem de binevenită, mai ales acum la început de campanie. Avem deja 13 prieteni care au donat fonduri în valoare totală de £650 până acum. Sperăm ca împreună să putem încuraja cât mai mulți iubitori de cultură să ni se alăture. Filmul românesc are nevoie de sprijinul nostru pe Indiegogo acum
http://igg.me/at/romanianfilmfestival Mulțumim foarte mult!

Generozitatea dumneavoastră ne ajută să pornim cu festivalul la drum. Știm că unele persoane nu pot contribui financiar, dar puteți fi de ajutor prin alte modalități: Dați un „Like” sau „Share” link-ului campaniei de strângere de fonduri. Orice mică atenție – de la un mesaj pe Twitter sau postare pe Facebook până la o postare pe un blog – ne poate fi de mare ajutor. Dați șfară-n țară (și-n străinătate) despre festival!

Festivalul a fost întotdeauna un mijloc important de a transmite un mesaj pozitiv despre România. Considerat un prilej de celebrare a culturii române, FFR este o iniţiativă non-profit, sprijintă din punct de vedere financiar de granturi şi sponsorizări primite de la prieteni şi susţinători. FFR este organizat de Profusion International Creative Consultancy , în parteneriat cu Centrul Naţional al Cinematografiei din România şi Cinematografele Curzon din Londra.

Rezervaţi-vă în agenda zilele de festival pentru sărbătoarea filmului românesc! Accesaţi pagina de Facebook a festivalului http://Facebook.com/RoFilmFest pentru ştiri de ultimă oră, concursuri şi premii, şansa de a întâlni actorii şi regizorii invitaţi şi multe altele!