Anca Francesca Neculaiasa reprezintă România la Miss International 2014

Anca Francesca Neculaiasa urmeaza sa ne reprezinte tara in Japonia, in competitia internationala de frumusete Miss International 2014, una dintre cele mai importante 4 competitii de frumusete la nivel mondial.

         In urma urma competitiei nationale de frumusete Miss International Romania 2014, organizata Anca Francesca Neculaiasa - Miss International Romania 2014sambata 04 octombrie de catre agentia ExclusivEvent, a fost aleasa ca reprezentanta a Romaniei in cadrul competitiei internationale de frumusete Miss International 2014 – Anca Francesca Neculaiasa din Ramnicul Sarat. Anca este studenta in anul 1 in cadrul a doua facultati din Bucuresti: Facultatii de Geografie din cadrul Universitatii Bucuresti si Facultatea de Relatii Internationale din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti, are varsta de 19 de ani, 1.76 m inaltime, dimensiunile ei fiind 85-62-90.
Anca Francesca Neculaiasa va pleca sa ne reprezinte in Japonia in perioada 26 octombrie – 12 noiembrie, finala internationala unde va concura alaturi de peste 70 de candiate din tot atatea tari din intreaga lume.

         Pasionata de balet, arta fotografica si pictura, olimpica in clasele 9-12 la geografie si voluntar in proiecte organizate de catre Comisia Europeana in Italia, Spania, Letonia, Anglia, Austria, Ungaria si Turcia, Anca este cu siguranta un model pentru tinerele de varsta ei.

           In total in competitia Miss International Romania 2014 au participat 15 concurente din mai multe orase ale tarii.

         Probele au fost cele clasice, concurentele au prezentat pe scena costume de baie si rochii de seara. Hair Style-ul si Make Up-ul a fost asigurat de catre Geta Marin – Geta Marin Hair Academy.

         „In Japonia va fi a doua participare de-a mea intr-o competitie internationala de frumusete, insa va fi de departe cea mai importanta, tinand cont de prestigiul de 54 de ani a competitiei Miss International. Voi face tot ceea ce imi sta in putere ca sa reprezint Romania cat mai bine in aceasta importanta competitie internationala de frumusete. Onoarea de a reprezenta Romania la un asemenea nivel vor face categoric ca aceasta experienta sa fie cu adevarat una de neuitat pentru mine, de departe cea mai frumoasa experienta din viata mea dar si cea mai mare performanta personala in acest domeniu. ” – a declarat Anca Francesca Neculaiasa – Miss International Romania 2014.

INFORMATII SUPLIMENTARE MISS INTERNATIONAL

Miss International Romania, licenta a agentiei ExclusivEvent, este competitia care desemneaza reprezentanta Romaniei in finala mondiala Miss International.

Miss International – http://www.miss-international.org – este clasata intre cele patru competitii internationale de frumumusete majore din punct de vedere al prestigiului, importantei si amplorii evenimentului, „The Big Four Major Pageants” – Miss Earth, Miss International, Miss Universe si Miss World (ordine alfabetica) fiind considerate cele mai importante competitii de frumusete la nivel mondial – http://en.wikipedia.org/wiki/Big_Four_international_beauty_pageants

Sub deviza “Love, Peace and Excitement to the world”, candidatele si castigatoarele Miss International militeaza pentru pace in lume si deruleaza campanii pentru sustinerea si propagarea acestui mesaj social in intreaga lume.

Istoria Miss International se intinde de mai mult de o jumatate de secol de pasiune si energie a concurentelor din intreaga lume, care au incercat sa „contribuie la societatea globala.” http://en.wikipedia.org/wiki/Miss_International

Infiintat in anul 1960 in Long Beach, California, Miss International a evoluat intr-un eveniment cvasi-national, astfel incat acum este cunoscut ca „Olimpiada de Frumusete”. Inca de la prima editie castigatoarele deveneau adevarati ambasadori ai pacii in lume. Astfel, a devenit aproape un cliseu ca orice castigatoare a unui concurs de frumusete “doreste sa fie pace in lume”. Putini dintre cei care spun acest lucru stiu ca aceasta deviza apartine unui singur concurs de frumusete, iar acesta este Miss International.

Scopul acestui „Festival al Frumusetii” nu este doar acela al unei intreceri bazate pe frumusetea exterioara a concurentelor, in aceeasi masura punandu-se accentul si pe contributia concurentelor in diverse activitati sociale cum ar fi cele caritabile sau campaniile ecologice.