Noile sclave ale sexului

S-au cunoscut în România prin intermediul unor amici comuni, el a invitat-o în Italia promiţându-i un loc de muncă, iar ea a sosit la Roma.
La început, bărbatul a avut un comportament cât se poate de normal, acompaniând-o politicos pe femeie în hotelul din zona Esquilino, unde se cazase, numai că ulterior a început să devină agresiv, astfel încât pentru femeie, acea călătorie la Roma s-a transformat într-un adevărat coşmar.
Bărbatul, un român în vârstă de 34 de ani, a încuiat-o în hotel şi a obligat-o să întreţină raporturi sexuale cu el. A închis uşa cu cheia, i-a spus femeii că dacă vroia un loc de muncă trebuie să aibă un raport intim cu el, după care i-a luat banii, documentele şi telefonul mobil. Şi pentru a fi mai sigur, i-a scos cartela din telefon şi a rupt-o. A doua zi dimineaţă însă, când a vrut să profite din nou de femeie şi aceasta a refuzat, a început s-o bată. Ţipetele femeii au atras atenţia mai multor vecini care au chemat imediat poliţia. În prezent, românul este arestat fiind acuzat de răpire, violenţă sexuală şi jaf.

IL MESSAGGERO – 6 octombrie