Celebrităţi care au spus de două ori „da” aceleiaşi persoane

Vedetele reuşesc să surprindă publicul chiar şi cu alegerile pe care le fac în viaţa personală. Publicaţia „Ranker” a întocmit o listă a celebrităţilor care au spus de două ori „da” aceleiaşi persoane.
Pamela Anderson, starul serialului „Baywatch”, s-a măritat anul acesta cu jucătorul de poker profesionist Rick Salomon, după ce a mai fost căsătorită cu el în perioada 2007 – 2008.
Nici poveştile de iubire ale regretatei Elizabeth Taylor nu au reuşit să rămână departe de public. Vedeta a fost măritată de opt ori. Primul ei soţ a fost Richard Burton, dar cei doi au divorţat în 1974, după numai un an de căsnicie. S-au căsătorit din nou un an mai târziu, dar au divorţat, încă o dată, la scurt timp.
Marshall Mathers, cunoscut cu numele de scenă Eminem, a fost căsătorit cu Kim Scott în perioada 1999 – 2001. Cei doi şi-au mai încercat norocul o dată, dar au divorţat din nou în 2006.
Actorul Jean-Claude Van Damme a fost căsătorit cu o culturistă în perioada 1987-1992, iar peste şapte ani i-a spus din nou „da” în faţa altarului, în 1999. Sunt împreună şi astăzi şi au doi copii.

(www.publika.md – 13 octombrie)