Bucureşti: Cel puţin zece persoane au fost rănite în urma coliziunii dintre un tramvai şi un autobuz

victime
Foto: ISU Bucuresti

19:37 – Cel puţin zece persoane au fost rănite în urma unui accident produs la intersecţia Şoseaua Mihai Bravu cu Calea Vitan din Bucureşti între un autobuz şi un tramvai. Trei dintre răniţi au ajuns la Spitalul Bagdasar-Arseni.

Florin Bica, purtător de cuvânt al Spitalului Bagdasar-Arseni: Au fost aduşi trei pacienţi: un tânăr de 18 ani cu câteva escoriaţii, zgârieturi, care a şi plecat acasă, un bărbat de 49 de ani cu nişte fracturi costale, dar fără alte probleme, care probabil că va fi reţinut în supraveghere în Secţia de chirurgie generală, şi o doamnă în vârstă de 80 de ani, doar cu nişte contuzii. Starea lor în momentul de faţă, a celor care probabil că vor rămâne internaţi în supraveghere, este stabilă, sunt conştienţi şi echilibraţi.

O altă victimă a accidentului, un tânăr de 17 ani, a fost transportat la Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii ‘Marie Curie’, cu fractură de cot. Alţi doi tineri au ajuns la Spitalul Clinic de Urgenţă ‘Sfântul Pantelimon’ cu traumatism minor cranio-cerebral, respectiv contuzii uşoare la nivelul membrelor. Trei persoane cu contuzii uşoare au primit, de asemenea, îngrijiri medicale la Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca, a transmis reporterul RRA Marilena Frâncu.

16:10 – Cel puţin zece persoane au fost rănite în urma unui accident între un autobuz şi un tramvai

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti, Daniel Vasile, la faţa locului au fost trimise mai multe autospeciale SMURD, iar răniţii au fost transportaţi la spital. Victimele au răni la cap, gât şi membre, în starea cea mai gravă fiind persoanele care se aflau în autobuz.

15:28 – Coliziune între un tramvai şi un autobuz, în Capitală

Accidentul s-a produs pe Şoseaua Mihai Bravu, la intersecţia cu Calea Vitan, pe sensul de mers către Mall Vitan, unde un tramvai de pe linia 1 s-a ciocnit cu un autobuz de pe linia 123.

La această oră circulaţia tramvaielor pe linia 1 este blocată pe sensul de mers către Mall Vitan.

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI – 13 octombrie