SERUS SG Racing Team incheie sezonul 2014 cu un nou podium la echipe

SERUS SG Racing Team incheie sezonul 2014 cu un nou podium la echipe

Serus SG Racing Team s-a aliniat la startul Campionatului National de Viteza in Coasta la debutul sezonului 2014 in formula alcatuita din Bogdan Rusea, Laurentiu Gabriel Ene si Alex Mirea, in timp ce Marco Tempestini li s-a alaturat pentru ultimele trei runde ale acestei stagiuni. In weekendul 11-12 octombrie, Serus SG Racing Team a incheiat sezonul 2014 cu un nou podium in intrecerea rezervata echipelor la Trofeul Rasnov, competitie al carui partener principal a fost Serus – dealerul Dacia, Renault si Nissan.

Valea Cetatii, drumul care leaga Rasnovul de Poiana Brasov, a constituit traseul de concurs pentru ultima etapa a Campionatului National de Viteza in Coasta, punand astfel punct unui sezon competitional foarte disputat.

Bogdan Rusea a reusit in extremis sa-si adjudece al treilea titlu la clasa H1, reusind acest lucru gratie celor trei puncte obtinute in mansele de antrenamente de sambata, atunci cand pilotul bucurestean a fost cel mai rapid. Duminica, in prima urcare de concurs, Bogdan s-a vazut nevoit sa declare forfait datorita unei probleme tehnice la timoneria cutiei de viteze. „A fost un titlu obtinut in extremis insa ma bucur ca am reusit sa ma impun din nou la clasa H1. Trebuie sa multumesc pentru acest lucru sponsorilor mei principali SERUS si Total, colegilor mei Alex si Laurentiu, precum si tuturor membrilor echipei si mecanicilor care au reusit sa imi puna la punct intotdeauna o masina perfecta si nu in ultimul rand fanilor care au fost de fiecare data prezenti pe marginea probelor de concurs. Imi doresc sa ne vedem cu bine in 2015 cand sper sa reusim si mai multe podiumuri la echipe.”  declara campionul clasei H1.

Laurentiu Gabriel Ene a reusit sa urce din nou pe podiumul rezervat debutantilor la Trofeul Rasnov, ultima etapa din cadrul Campionatului National de Viteza in Coasta. “A fost o etapa de final de sezon foarte frumoasa si totodata foarte grea. Alex a venit cu o masina absolut noua, eu am avut ceva probleme cu masina mea care nu a functionat la capacitate maxima, iar Bogdan a reusit la limita sa castige un nou titlu avand si el ceva probleme tehnice. Vreau sa ii multumesc lui Marco Tempestini pentru prezenta sa alaturi de noi in ultimele trei etape ale sezonului si speram sa mai avem colaborari la fel de bune si pe viitor. Pentru urmatorul sezon vrem sa ne concentram ceva mai mult pe interactiunea cu fanii pentru ca fara ei cursele nu au aceeasi savoare.” declara Gabriel Ene, vicampion la debutanti in 2014.

Alex Mirea a avut un sezon nebun dupa ce a evoluat pe nu mai putin de patru modele diferite de masini de concurs, din care doua modele diferite de Renault Clio, un Mitsubishi Lancer Evo 9 si nu in ultimul rand noua sa masina cu care va concura in sezonul 2015, Honda Civic SRK. El a reusit sa urce pe podiumul clasei H2 la prima aparitie cu noua masina. „Ma bucur pentru locul al treilea la clasa H2 obtinut la Rasnov, deoarece era pentru prima data cand pilotam noua masina. Nu am avut timp de nici un test inainte de Trofeul Rasnov, asta fiind si motivul pentru care am avut doua iesiri in decor, insa ma bucur ca au fost minore. Este impresionant sa faci parte dintr-un asemenea proiect, in care constructia masinii de la zero a durat aproape un an. Tin sa multumesc tuturor celor implicati in acest proiect, care au facut tot ce le-a stat in putinta pentru a-mi oferi cel mai bun material de concurs. La finalul sezonului vreau sa le multumesc si sa-mi felicit colegii, Bogdan si Laurentiu, dar si nou venitul in cadrul echipei, Marco Tempestini, pentru un sezon foarte frumos. Sper ca fanilor le-a placut noua masina pe care ne dorim sa o aliniem la start in 2015 intr-o forma de top.” declara entuziast Alex Mirea.