Automotive Forum Romania, un eveniment care va reuni peste 100 de companii din ţară şi străinătate din domeniul auto, la Timişoara

La Timişoara se va desfăşura, începând de astăzi, timp de douăle, Automotive Forum Romania – un eveniment care va reuni peste 100 de companii din ţară şi străinătate din domeniul industriei auto. Vor avea loc conferinţe şi workshopuri cu prezentări şi soluţii noi din industria de componente auto. Forumul reprezintă o oportunitate pentru producători să-şi expună oferta în vederea dezvoltării afacerilor.
Reporter: Alina Bujancă – Firmele prezente la eveniment îşi vor expune noile produse şi soluţii inteligente din industria auto, iar în cadrul conferinţelor şi a workshopurilor află care sunt cele mai noi tendinţe pe plan mondial în acest domeniu, având totodată şansa de a stabili parteneriat de afaceri. Conform Asociaţiei Constructorilor Auto din România, industria auto autohtonă a crescut în 2013 cu circa 20%, iar organizarea acestui forum la Timişoara se justifică prin faptul că sectorul de componente auto reprezintă motorul economiei din vestul ţării, care oferă peste 16.000 de locuri de muncă în judeţul Timiş.

(RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI – 20 octombrie)