Depunerea jurământului militar la Academia Tehnică Militară

Vineri, 24 octombrie, începând cu ora 11.00, va avea loc ceremonia depunerii jurământului militar de către studenţii anului I ai Academiei Tehnice Militare, această activitate fiind precedată, de la ora 9.00, de o manifestare destinată tinerilor interesaţi de oferta educaţională a acestei instituţii de învăţământ tehnic superior şi de perspectivele pe care le pot avea după absolvire.

Jurnaliştii care doresc să asiste la activităţi vor fi aşteptaţi vineri, 24 octombrie, începând cu ora 8.45, la sediul Academiei Tehnice Militare (Bulevardul George Coşbuc, nr. 39 – 49).

Persoană de contact căpitan Raluca Dima, telefon: 0723.162.897.

* * *

Notă: Activităţile de prezentare a ofertei educaţionale se vor desfăşura doar în condiţii meteorologice favorabile. Accesul vizitatorilor se va face pe intrarea din Bulevardul George Coşbuc, nr. 39 – 49, sectorul 5, Bucureşti, pe baza cărţii de identitate. În cazul în care condiţiile atmosferice nu vor permite desfăşurarea activităţilor menţionate în program, activitatea va fi replanificată la o dată ce se va stabili ulterior.