Vanessei Paradis i-au trebuit patru ani să îl seducă pe Johnny Depp

Multă vreme presa de specialitate ne-a spus că Vanessa Paradis şi Johnny Depp au fost victimele unei pasiuni bruşte, survenite într-o seară de vară la Paris, în iunie 1998. Realitatea este, se pare, mult mai pragmatică.

Se pare că acea întâlnire era aşteptată cu înfrigurare… de vreo patru ani – se dezvăluite în „Vanessa Paradis, adevărata poveste” („Vanessa Paradis, la vraie histoire”, de Hugues Royer, Editura Flammarion), a cărei lansare este prevăzută pentru 29 octombrie la Paris.

Prima întâlnire a starurilor a survenit, de fapt, în 1994, la Los Angeles, când Vanessa se afla în compania prietenului ei din acea vreme, Lenny Kravitz. Vanessa îşi aminteşte că seara aceea fusese de o plictiseală remarcabilă până în momentul în care un bărbat i-a strâns mâna. „Nu am ştiut cine era”, spunea Vanessa pentru Paris Mach, în 2004. „Dar această atingere am simţit-o în degete, în braţe, în tot corpul”. Dar nici Johnny nu era singur în acea seară, ci împreună cu Kate Moss.

Johnny a devenit pentru Vanessa aproape o obsesie. Iar Vanessa nu a ratat ocazia în 1998, când a fost invitată, alături de alte vedete, la un dineu privat oferit de Johnny. Aşa a început povestea.

Sursa: voici.fr

Traducerea şi adaptarea: Carmen Ionescu