NU’EST

afisNU’EST este o trupă coreeană formată în anul 2012 din: JR, Aron, Ren, Baekho, Minyun. Stilul lor muzical este descris ca un „electro urban”. Numele fanclubului lor este L.O.V.E. Au ales acest nume, pentră că, atunci când scrii numele trupei în coreeană în hangul, aceste litere apar în nume.

NU’EST (New East) se compune din: NU (NEW), Establish (established order), Style şi Tempo. Reprezintă un nume puternic care are nevoie de nişte membrii puternici deasemenea care să îşi ducă planul la sfârşit, acela de a aduce un nou stil în industria muzicală.

M-am gândit să scriu despre ei pentru că vor concerta pe 29 noiembrie la Arenele Romane din Bucureşti în cadrul turneului lor, Re: SPONSE EUROPE TOUR.

In cadrul concertului va avea loc şi un concurs de dans, K-POP COVER CONTEST, iar premiul echipei câştigătoare va fi înmânat chiar de băieţi.

In momentul de faţă cei cinci băieţi sunt apreciaţi în Coreea, având numeroşi fani. Ne aşteptăm să progreseze din ce în ce mai mult şi să ne încânte cu alte hit-uri.

 

 

 

jrJR este liderul trupei, rapper şi dansator. Este născut în 6 iunie 1985. Ii place fotbalul, comic books, games PC şi să doarmă, iar modelul lui în viaţă este Eminem.

aronAron este vocalist şi rapper. Este născut pe data de 21 mai 1993 în Los Angeles, California şi are dublă cetăţenie. Ii place să joace golf, culoarea lui favorită este albastrul iar pizza şi spaghetii sunt preferatele lui.

minh

Minhyun este imaginea trupei şi vocalistul principal. Este năsut în 9 august 1995. Ii plac filmele, muzica şi cel mai mult să cânte. Ca model sunt cei de la DBSK şi Big Bang. Idealul de fete dintre celebrităţi este Kristal de la F(X).

bae

Baekho este principalul vocalist. Este născut pe data de 21 iulie 1995. Modelul lui în viaţă este reprezentat de DBSK, din nou :). Ii plac jocurile pe calculator şi Komdo.

ren

Ren este vocalistul trupei şi maknae. Este năcut în 3 noimebrie 1995. Ii place să se uite la filme, să colecţioneze pantofi şi tot ce ţine de fashion styling. Filmul lui preferat este Titanic, mâncarea preferată este orice cu carne. Modelul lui este Michael Jackson, Beyonce şi Yamashita Tomoisha.

 

https://www.facebook.com/NUESTLOVEFAMILY este pagina oficială de Facebook Nu Est Romania unde mereu se fac noi update-uri cu privire la concert, organizare, trupă.

https://www.facebook.com/pledisnuest – pagina oficiala de Facebook NU’EST

[youtube height=”HEIGHT” width=”WIDTH”]https://www.youtube.com/watch?v=6G5TuESCdLw[/youtube]

Revenim dupa data de 29 noiembrie cu poze şi impresii în urma concertului 🙂 !!!