Regulament Concurs RADOR – 1 noiembrie

  1. Organizator:write2

Concursul de articole,, De ce am ales sa fiu bun organizat pe site-ul www.rador.ro şi pe pagina de Facebook Rador  www.facebook.com/agentiarador este conceput şi administrat de către Agenţia de presă Rador a Radio România. Concursul se va desfăşura conform prezentului Regulament, ale cărui prevederi sunt obligatorii pentru toţi participanţii. Regulamentul oficial în cauză este întocmit şi făcut public conform legislaţiei din România.

  1.  Locul de desfăşurare a concursului:

Concursul se desfăşoară pe site-ul www.rador.ro şi pe pagina de Facebook a Agenţiei de presă Rador. Pentru a participa la aceste concurs, este necesar să aveţi cont de utilizator pe site-ul  www.facebook.com şi un cont de email valid.

  1. Perioada de desfăşurare a concursului:

Intervalul de desfăşurare a concursului este în perioada 1-18 noiembrie 2014.

  1. Înscrierea în concurs:

Pentru a se înscrie la concursul ,, De ce am ales sa fiu bun participanţii trebuie să deţină un cont de email valabil şi, la transmiterea articolelor, trebuie să furnizeze numele şi prenumele real.

Concursul constă în redactarea unui articol cu tema ,, De ce am ales sa fiu bun”. Faptele la care se face referire în articol pot fi trăite de autor sau de o persoană cunoscută de acesta.

Selecţia articolelor va fi realizată de redacţia Rador.

Textele, de maximum 2 pagini, vor fi redactate în Word, Times New Roman, corp 12, interlinie 1,5 şi va conţine numele autorului.

Articolele vor fi transmise până la data de 18 noiembrie 2014, ora 23.59, pe adresa iuliana.gheorghe@radioromania.ro

Agenţia de presă Rador îşi rezevă dreptul de a modera şi elimina comentariile care promovează violenţa, limbaj neadecvat sau apartenenţe politice etc. Rador îşi rezervă dreptul de a nu valida înscrierea în concurs a ultizatorilor ce nu respectă cerinţele concursului. Rador îşi rezervă dreptul de a elimina de pe pagină intervenţiile şi utilizatorii care generează conversaţii neconforme referitoare la concurs, ignorand prevederile prezentului regulament.

  1. Dreptul de participare:

Poate participa la acest concurs orice persoană fizică care are vârsta minimă împlinită de 14 ani, indiferent de sex, naţionalitate sau religie. Prin excepţie de la acestea, nu pot participa la concurs membrii echipei organizatoare,  precum şi soţul/soţia şi rudele de gradul I şi II ale acestora.

  1. Premii:

Vor fi decernate Premiul I, II şi III. Premiile constau în publicarea articolelor pe site Rador şi într-o invitaţie de a vizita redacţia agenţiei. Câştigătorul locului I va fi invitat să acorde un interviu care va fi publicat pe site-ul www.rador.ro.

Premiile vor fi decernate vineri, 21 noiembrie, ora 18.00, în cadrul unei festivităţi organizate cu prilejul Târgului Internaţional de carte Gaudeamus, la standul Radio România, Agenţia de presă Rador, la Pavilionul central Romexpo, din piaţa Presei Libere, Bucureşti.

  1. Litigii:

Eventualele litigii apărute între Organizator şi participanţii la concurs se vor rezolva pe cale amiabilă.

Organizatorul nu îşi asumă nicio răspundere cu privire la nefuncţionarea reţelelor de telefonie fixă şi/sau mobilă sau a reţelelor de Internet.

Organizatorul nu îşi asumă nicio răspundere în cazul în care îi sunt comunicate informaţii false sau eronate.

Organizatorul nu răspunde pentru eventuale disfuncţionalităţi în derularea concursului ca urmare a acţiunilor unor unor terţi cum ar fi: distribuitori de energie electrică, operatori, proprietari sau administratori ai reţelelor de telecomunicaţii sau alţii asemenea.

Organizatorul îşi rezervă dreptul unilateral de a descalifica un text/comentariu participant la concurs, dacă va considera că acesta este licenţios sau indecent.

Organizatorul îşi asumă responsabilitatea numai în ceea ce priveşte acordarea premiilor.

Organizatorul îşi rezervă dreptul de a şterge postări ce lezează imaginea Rador sau a concurenţilor înscrişi, în mod direct sau prin asociere.

Organizatorul nu este răspunzător sub nici o formă pentru conţinutul generat şi pentru utilizatorii înscrişi în acest concurs, ori pentru consecinţele care decurg din acestă acţiune.

  1. Regulamentul concursului:

Participarea la acest concurs implică acceptarea irevocabilă şi necondiţionată a prevederilor prezentului Regulament şi obligativitatea respectării acestora.

Rador îşi rezervă dreptul de a modifica oricând prevederile prezentului Regulament în măsura în care se va impune acest lucru, cu condiţia anunţării modificărilor pe pagina de Facebook şi pe site-ul www.rador.ro. Regulamentul Concursului este întocmit în conformitate cu legile din România.

  1. Contact:

Pentru mai multe informaţii referitoare la concurs, vă rugăm să ne scrieţi pe pagina de Facebook www.facebook.com/agentiarador sau pe e-mail, iuliana.gheorghe@radioromania.ro.