Baekje

Complexul Cultural Baekje, aflat în comitatul Buyeo din provincia Chungcheongnam-Do, este cel mai mare parc ce a fost construit pentru a promova istoria şi cultura regatului Baekje, întinzându-se pe o suprafaţă de 3000000 de metrii pătraţi.

Vizitatorii pot admira arhitectura palatului Sabi, templul Neungasa (templul regal, reprezentativ pentru perioada regatului Bekje), fortăreaţa Wiryeseong, Gobungongwon (un parc al mormintelor nobililor perioadei Baekje), Muzeul Istoriei şi Culturii Baekjeene, fortăreaţa Baekje.

De asemenea, Universitatea Naţională Coreea a Patrimoniului Cultural, a înfiinţat un mall şi Staţiunea Lotte Buyeo care le oferă vizitatorilor posibilitatea de a participa la diverse activităţi interactive pentru a experimenta istoria şi cultura dar şi pentru a se bucura de cumpărături. Muzeul Istoriei şi Culturii Baekjeene, ce a fost deschis publicului în 2006, este singurul muzeu din Coreea de Sud specializat în istoria regatului Baekje.  Aici sunt găzduite numeroase expoziţii, o sală de teatru şi Sala Experienţa i-Baekje, oferindu-se şi facilităţi educaţionale prezentându-se în sălile permanent deschise, cultura şi istoria regatului Baekje.

Mai mult, complexul cultural Baekje găzduieşte anual Festivalul Cultural Baekje ce atrage un număr tot mai mare de vizitatori în fiecare an. Festivalul Cultural Baekje promovează cultura regatului Baekje ce a prosperat acum 1 400 ani în urmă şi încearcă să reînvie o parte din stilul de viaţă a baekjeenilor.