Oraşul Reghin şi alte 11 comune limitrofe vor avea, din nou, apă potabilă

Oraşul Reghin şi alte 11 comune limitrofe vor avea, din nou, apă potabilă, din această după-amiază, după 60 de ore în care nu a curs apă la robinete din cauza unei avarii apărute sâmbătă dimineaţă la conducta magistrală care alimentează zona. Potrivit purtătorului de cuvânt al distrubuitorului, societatea Aquaserv, Nicolae Tomuleţiu, avaria a fost remediată, însă trebuie să treacă mai multe ore până când sistemul se va umple cu apă:

Nicolae Tomuleţiu: Echipele de muncitori de la compania Aquaserv Reghin au reuşit în cursul acestei nopţi să remedieze avaria majoră apărută pe conducta magistrală la ieşirea din uzina de apă. Reluarea alimentării cu apă potabilă se va face treptat, însă umplerea întregului sistem de distribuţie va dura aproximativ zece ore, deoarece creşterea presiunii trebuie făcută gradual, pentru a nu recidiva avaria.

Potrivit Radio Târgu-Mureş, până când furnizarea de apă se va face în regim normal, atât instituţiile importante din Reghin, cât şi localnicii sunt alimentaţi cu ajutorul cisternelor.

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI – 3 noiembrie