Teatrul În Culise la festivalul independenţilor (FNTi2014)

Teatrul În Culise are plăcerea să vă anunţe că în weekend-ul 07-09 Noiembrie participă în cadrul celei de-a doua ediţii a Festivalului Naţional de Teatru independent (FNTi 2014) cu două producţii ale regizorului Cristian Bajora – Vineri, 07 Noiembrie, de la ora 19:00 se va juca spectacolul ”Aşa se întâmplă cu toţi oamenii obişnuiţi”, iar Sâmbătă, 08 Noiembrie, ora 19:00, o savuroasă comedie despre relaţii: ”Proştii sub clar de lună”. Spectacolele se vor desfăşura în spaţiul din Piaţa Naţiunile Unite nr. 3-5 (Imago Pub).

Bazat pe un text de Theo Herghelegiu, spectacolul ”Aşa se întâmplă cu toţi oamenii obişnuiţi” prezintă într-o lumină tragicomică psihozele tinerilor de astăzi, care devin captivi în circuitul obositor al vieţii obişnuite şi ajung să-şi piardă visurile. Molipsiţi de rutina vieţii de cuplu, Albert şi Efluvia aleg să divorţeze şi să-şi trăiască viaţa la maximum. Finalul îi surprinde pe cei doi din nou împreună. Cum au ajuns acolo afli numai din spectacol.

Spectacolul ”Proştii sub clar de lună” (de Teodor Mazilu) este o comedie despre traiectoria pe care o urmează viaţa de cuplu, o imagine-metaforă pentru o societate dezumanizată în care până şi viaţa de familie se vinde şi se cumpără cu o nonşalanţă uimitoare.

Vino alături de noi să susţii teatrul independent! Spectacolele În Culise te aşteaptă în Piaţa Naţiunile Unite nr. 3-5 (Imago Pub). Garantăm că sunt exact ca noi – tinere, actuale, pline de viaţă.  Pentru rezervări vă rugăm să sunaţi la 0735026762 sau să intraţi pe site-ul nostru: http://inculise.ro.