Kim Jaejoong

Kim Jaejoong – “No matter how hard life is, you are your own architecture. If you give up then there’s no one that can help you, but if you want to keep building your future, then no one can stop you either.”

pp

Kim Jaejoong este unul dintre cei mai cunoscuţi artişti din industria K-POP. Este membrul trupei JYJ şi fostul membru al trupei DBSK/TVXQ.

Deasemenea este şi un actor desăvarşit, compozitor, designer.

 A jucat în seriale precum Sunao ni Narenakute, Dr, Jin, Triangle şi filme precum Heaven’s Postman şi Jackal is Coming.

In 2001 la vărsta de 15 ani a fost ales în urma audiţiilor de SM Entertainment şi astfel, din 2003 pănă în 2010, a fost vocalistul trupei TVXQ. După despărţirea în 2010 de TVXQ, Jaejjong împreună cu 2 membrii, Yoochun şi Junsu au format împreună trupa JYJ.

In acest articol vom vorbi despre cariera lui solo şi ce a realizat în urma ei.

Pe data de 17 ianuarie 2013 îşi lansează primul lui album solo I/MINE. Albumul a avut o temă rock şi a urcat imediat în topuri precum Hanteo şi Gaon unde a spart recorduri în Japonia. A fost pe locul întâi în iTunes, în Japonia şi în topurile de rock iTunes din nouă ţări. In 26 şi 27 ianuarie a ţinut un concert unde au venit peste 16.000 de fani bătând un alt record, datorită vânzărilor la bilete.

pp2

 

 

Albumul full WWW (Who, When, Why). Melodia de pe albumul WWW, Just Another Girl a fost în topurile din peste 34 de ţări iar în 12 dintre acestea a ocupat locul întâi în topurile de rock şi nu numai. A ocupat locul 8 în Finlanda şi locul 9 în Israel. A ocupat imediat locul 2 în Gaon Chart în mai puţin de o săptămână de la lansare datorită vânzărilor care au depăşit 100.000 de copii. Imediat după lansare a pornit în turneul solo din Asia. Primul concert a fost în Seul cu o audienţă de 14.000 de persoane, doborând din nou un alt record. In ciuda vremii reci din Japonia peste 60.000 de persoane au venit să îl vadă pe Jaejoong în Yokohama.

 

pp3

In 27 noiembrie 2013 Yokohama FM anunţa că Jaejoong va avea propiul lui segment la radio, Jejung Whisper care e live în fiecare joi.

A câştigat premii pentru cel mai bun star, cel mai bun cuplu, cel mai popular actor, premiul de excelenţă, premiul de popularitate la gale precum SBS Drama Awards, Baeksang Arts Awards, MBC Drama Awards.

Un alt premiu foarte important pentru el şi care a demonstrat cât de talentat este a fost cel pentru Best Hallyu Drama Ost în cadrul Seoul International Drama Awards pentru melodia Living Like a Dream care este principalul OST pentru drama DR.Jin

pp6

In continuare promovează activităţi cu trupa sa JYJ care au lansat în vară albumul Just Us.

Facts:

Visul lui din copilărie a fost să aibă un supermarket al lui de unde să îşi ia prăjituri când vrea ca să le mănânce.

Ii place să gătească. Cel mai bine îi iese kimchi jjigae.

Este sigur că se va căsătorii cu un fan.

A învăţat să cânte singur la pian.

Are o slăbiciune pentru elefanţi.

A compus peste 15 melodii pentru TVXQ,JYJ.

Ii place să poarte bijuterii, în special inele.

Este prieten bun cu T.O.P, Kim Heechul, Jang Geun Suk.

Are tatuate numele membrilor Yoochun şi Junsu. A spus despre ei că înseamnă foarte mult pentru el şi că vrea să îi păstreze pentru totdeauna.

Are 8 surori şi este adoptat.

Are o pisică pe nume Jiji.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=eq_KbTpLjNM

 

http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=Z14FFHbmQKI

 

 

https://www.facebook.com/CJESJYJ – Facebook

http://instagram.com/bornfreeonekiss2 – Instagram

https://twitter.com/bornfreeonekiss – Twitter