Comedia „Divorţ în direct” la ICR cu Teatrul „Tudor Vianu” din Giurgiu

Teatrul „Tudor Vianu” din Giurgiu prezintă în turneu la Bucureşti, în Sala Mare a Institutului Cultural Român, marţi, 11 noiembrie 2014, de la ora 18.30, comedia Divorţ în direct de Horia Gârbea. În distribuţie: Mircea Bodolan, Gabriela Munteanu, Cosmin Teodor Pană. Muzica: Mircea Bodolan. Regia: Cosmin Alexandru Purice. Directorul teatrului: Mircea M. Ionescu.

Sandu şi Mirabela Niţă îşi deschid un post privat de televiziune, de cartier, la domiciliu. Sunt asaltaţi imediat de diferiţi inşi dornici de notorietate şi amatori de comentarii în direct. Un pretins coleg din tinereţe al lui Sandu, care îl ia de fapt drept altul, îl convinge că ratingul poate fi sporit printr-un „divorţ în direct” şi se implică nepoftit în organizarea programului TV. Comedia creşte exponenţial cu fiecare minut de transmisie, telespectatorii se implică, pasionaţi, dar totul se termină tragic.

Spectacol este prezentat cu sprijinul Institutului Cultural Român. Intrarea publicului este liberă, în limita locurilor disponibile.