De ce poartă zilnic Mark Zuckerberg acelaşi tip de tricou

Mark Zuckerberg, cofondatorul şi directorul executiv al Facebook, a declarat că poartă acelaşi tip de tricou gri în fiecare zi, deoarece alegerea hainelor şi micul dejun i se par două lucruri cu care nu vrea să piardă timpul, relatează The Daily Telegraph. „Chiar vreau să îmi simplific viaţa, aşa că trebuie să iau cât mai puţine decizii în legătură cu orice, exceptând modul în care pot să fiu în cea mai mare măsură util acestei comunităţi”, a declarat Zuckerberg, adăugând că deţine numeroase tricouri gri asemănătoare.
Declaraţiile au fost făcute în contextul în care Zuckerberg a participat vineri la prima sa sesiune de întrebări şi răspunsuri, în cadrul căreia a cofondatorul Facebook a abordat numeroase subiecte, de la viitorul reţelei şi controversata aplicaţie de Messenger la motivul pentru care filmul „The Social Network” (2010) l-a afectat în mod negativ.
Zuckerberg a declarat totodată că îşi doreşte ca reţeaua Facebook să devină la fel de vitală ca electricitatea. „Scopul meu nu a fost niciodată să fac Facebook să fie cool. Eu nu sunt o persoană cool şi nu am încercat niciodată să fiu astfel. Modelul nostru pentru Facebook nu a fost niciodată acela de a încerca să facem reţeaua în mod special captivantă – am vrut doar să o facem utilă”, a mărturisit Zuckerberg. „Scopul nostru este să construim ziarul personalizat perfect pentru fiecare persoană din lume. Încercăm să personalizăm reţeaua şi să vă arătăm lucrurile cele mai interesante pentru voi”, a adăugat cofondatorul reţelei de socializare.

(www.independent.md)