Călătoreşte-ţi visul cu Radio România Actualităţi

Radio România Actualităţi şi eSKY.ro dau startul primului concurs al campaniei „Călătoreşte-ţi visul”.   De astă dată va fi Târgul de Crăciun de la Nürnberg, în week-end-ul 13-14 decembrie 2014.

Concursurile vor avea premii lunare, constând din excursii pentru 2 persoane în destinaţii de top din Europa.

Pentru a participa la concurs, ascultătorii pot completa formularul aflat pe site-ul Radio România Actualităţi, pot accesa aplicaţia pe Facebook, pot trimite un email sau un simplu SMS.

Desemnarea căştigătorilor se va face în cadrul emisiunii „Ca pe Roate” la Radio România Actualităţi. Înscrierile au loc în perioada 10–21 noiembrie, urmând ca duminică 23 noiembrie 2014 să aflăm cine pleacă în această primă excursie a proiectului ”Călătoreşte-ţi visul!”.

eSKY.ro este una dintre cele mai puternice agenţii de turism din România, cu vânzare exclusiv online. Deţine 28% cotă de piaţă, din segmentul vânzării online de bilete de avion de către agenţiile de turism din România şi face parte din grupul multinaţional eSKY.PL Group, prezent în pieţele din Polonia, Bulgaria, România şi Brazilia.

eSKY.ro va mai oferi şi alte surprize ascultătorilor Radio România Actualităţi: o invitaţie la joc pe facebook – sub forma TRIVIA. Un prim exemplu este invitaţia de descoperi mai multe despre Nürnberg în „Cât de bine cunoşti lumea?”, o competiţie a călătorilor inteligenţi. Ascultătorii au astfel şansa, să se joace şi să-şi testeze cunoştinţele în materie de călătorii.