Cea de-a 21-a ediţie a Târgului Internaţional Gaudeamus – Carte de Învăţătură începe astăzi, la Romexpo

Cea de-a 21-a ediţie a Târgului Internaţional Gaudeamus – Carte de Învăţătură începe astăzi, în Pavilionul Central al Complexului Expoziţional Romexpo din Capitală. Manifestarea este organizată de Radio România şi va avea un număr record de evenimente, după cum a declarat directorul Centrului Cultural Media, Oltea Şerban-Pârâu.
Oltea Şerban-Pârâu: Sunt 750 de evenimente programate în cinci zile, un record absolut la Târgul Internaţional Gaudeamus.
Reporter: Mihaela Helmis – Vă veţi adăuga celor peste 2,3 milioane de vizitatori de până acum ai târgurilor Gaudeamus şi veţi participa la o fiestă a cărţii – aproximativ 320 de expozanţi, edituri româneşti şi străine, şi veţi putea să simţiţi cu adevărat pulsul unei industrii vii – industria cărţii în România.
Ovidiu Miculescu, preşedinte director general Radio România: Este un gest cultural şi educativ de maximă importanţă. Vine lume din ce în ce mai multă la târg. Suntem singura medie nu numai din Europa care reuşeşte să genereze un astfel de act de culturtă şi de educaţie şi, mai ales, de o asemenea anvergură.
Reporter: A consemnat redactorul RRA, Mihaela Helmis.

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI – 19 noiembrie