UKADEMICS, cel mai bun proiect in competitia de la Facebook Londra

Visul tuturor elevilor tocmai a devenit realitate: s-a inventat app-ul prin care poti aplica la Andreu0301 Rosendo (esq.) e Vako Imnaishvili (dta.)orice universitate din lume direct de pe telefonul mobil. Aplicatia se numeste UKADEMICS si a castigat premiul de cel mai bun start-up la nivel European in 2014, premiu decernat la sediul Facebook din Londra de Worth Capital. Proiectul este declarat castigator dintr-o lista impresionanta de peste 425 de proiecte din 27 de tari.

UKADEMICS este proiectul unei echipe internationale de tineri antreprenori formata din: Andre Rosendo (Portugalia), Paula Pascu (Romania), Vako Imnaishvili (Georgia) si Maike Tils (Germania). Cei 4 antreprenori au peste 5 ani de experienta in domeniul educatiei international e, fiind experti in procesul de admitere la universitati din Marea Britanie .
UKADEMICS este echivalentul Booking.com pentru educatie . E o platforma online prin care elevii interesati de studii in strainatate isi pot alege programul potrivit, pot trimite aplicatia la universitate si chiar initia formalitatile de obtinere a finantarii, fara a fi nevoie sa paraseasca website-ul sau aplicatia mobila .