Zhou Mi

11Zhou Mi este un cântăreţ, compozitor şi actor chinez. Este membrul trupei Super Junior-M şi al trupei de baladă S.M The Ballad.

In luna octombrie a acestui an şi-a lansat primul său album atât în chineză cât şi în coreeană, “Rewind”.

Inainte să devină cântăreţ, Zhou Mi şi-a făcut singur un renume, în industria din China în special, în show-urile de muzică şi ca prezentator.

Zhou Mi a câştigat marele premiu la SM UCC Star Audition chiar dacă nu a participat în mod direct. Audiţia a fost ţinută online pe o perioadă de trei luni de zile. Prietenul său coreean Kim Ki Hoon a intrat în audiţie pentru el la categoria „Recommend a Friend” unde a postat un video cu Zhou Mi care cânta melodia “That I was once by your side” a cântăreţului coreean Toy.

Abilitatea sa de a cânta în coreeană l-a făcut să fie preferatul juraţilor.

In 2008 Zhou Mi debutează ca vocalist principal în grupul unit al băieţilor de la SJ, Super Junior -M. A contribuit la primul album, Me scriind versurile pentru piesele muzicale “Love Song”, “Marry You” şi “A Man in Love”.

Zhou Mi a scris versurile şi pentru melodia “True Love” care a apărut în cel de-al doilea mini album al băieţilor în 2011 şi s-a ocupat de pronunţia în limba chineză a fiecărui membru. Tot în 2011 a avut un rol în drama “Melody of Youth”. Mai târziu a jucat rolul principal în drama “When Love Walked In” filmată la începutul anului 2012 împreună cu Victoria de la f(x).

In 2012, deasemenea, a contribuit cu prima sa baladă pe coloana sonoră a dramei Skip Beat!

In 2013, din nou, el a contribuit la albumul Break Down scriind versurile pentru trei melodii: “Go”, “It’s You” şi “Tunnel”. Linia melodică pentru cele trei piese a fost produsă şi compusă de celălalt membru Super Junior-M, Henry Lau.

In 28 octombrie 2014 s-a anunţat oficial că Zhou Mi este artistul Sm care îşi va face debutul solo cu primul său mini album, Rewind. Şi-a demonstrat din nou talentul scriindu-şi versurile pentru albumul în chineză. Pe 18 noiembrie a caştigat premiul pentru melodia “Rewind” la SBS MTV The Show.

Facts:

Este cel mai înalt membru din Super Junior avand 185 de cm.

Ii place Mario

Iubeşte tot ce ţine de modă

Gentleman Mimi este un nickname pe care el şi l-a dat singur.

 

https://twitter.com/zhoumi_419 -Twitter

http://i.instagram.com/zhoumi0419 – Instagram