Videoteleconferinţă cu militarii din teatrele de operaţii de 1 Decembrie

Ministrul apărării naţionale, Mircea Duşa, şi şeful Statului Major General, generalul Ştefan Dănilă,  au susţinut, în dimineaţa zilei de luni, 1 decembrie, o videoteleconferinţă cu militarii români din detaşamentele dislocate în teatrele de operaţii din Afganistan, Kosovo şi Bosnia-Herţegovina.

            “Am ţinut să vă felicit astăzi, de Ziua Naţională, pentru că sunteţi forţe de elită ale Armatei României şi apreciem eforturile pe care fiecare dintre dumneavoastră le face pentru ţară”, a spus ministrul Duşa.

            Ministrul apărării naţionale le-a transmis militarilor care îşi îndeplinesc misiunile în teatrele de operaţii că este cu sufletul şi cu gândul alături de ei, felicitandu-i pentru rezultatele obţinute în îndeplinirea misiunilor încredinţate, pentru profesionalismul şi curajul de care dau dovadă.

            Comandanţii detaşamentelor româneşti din teatrele de operaţii au informat conducerea Ministerului Apărării Naţionale că militarii români îşi desfăşoară misiunile cu seriozitate şi responsabilitate, alături de aliaţii şi partenerii ţării noastre.