Premiera muzicalului „Știi ce am făcut în America?” va avea loc la ‘Teatrul de pe Lipscani’, pe 21 decembrie 2014

Vă invităm la Teatrul de pe Lipscani, duminică, 21 decembrie, ora 19.00 la  premiera producției “Știi ce-am făcut în America?” – un spectacol muzical  (ce amintește de Broadway), în care cântece celebre, din diverse genuri, sunt readuse pe scenă de cei mai talentați actori, cântăreți și dansatori ai momentului.

Sunt implicate în acest spectacol nume sonore din showbizul autohton. O mare surpriză este Julie Mayaya, care prin vocea sa a câștigat admirația și votul întregii țări în showul de televiziune Vocea României, dar care are de acum și o promițătoare carieră de actriță. “Am avut mari emoții la început, când am aflat că pe lângă faptul că trebuie să cânt, aveam de interpetat un rol, și asta în timp ce… dansam! Recunosc însă că este un vis secret pe care acum am ocazia să-l văd pus în practică. Chiar mi-ar plăcea să continui să fac asta”, spune Julie.

Regizoarea și coregrafa Mălina Andrei, cunoscută pentru spectacolele sale impecabile de muzică, dans și teatru se pregătește să ne uimească încă o dată cu acest proiect, în care a ales actorii, dansatorii și cântăreții după mai mult  de un an de căutări. “Voiam de mult să pun în scenă un spectacol în care să se întâlnească toate elementele acestea, de coregrafie, muzică și interpretare. După cum știți, un astfel de show presupune costuri astronomice, așa că mi-am propus să obțin totul mai ales prin felul în care voi coordona echipa, prin jocul lor, prin dans și așa mai departe. Și cred că am reușit. Este un spectacol care poate fi jucat pe orice scenă, și care relaxează, și distrează publicul spectator, făcându-l părtaș la o ora de fantezie, umor și performanță.”

Acțiunea piesei se desfășoară într-un mic sătuc din Spania, unde se află șapte personaje a căror destine se împletesc, trecând prin toate etapele iubirii. Cântecele sunt music-hall-uri celebre, jazz, șlagăre ale anilor ’60, ’70, ’80 sau din muzica clasică. Este o ocazie excelentă de a te reîntâlni cu melodii pe care le vei fredona mult timp după ce spectacolul s-a încheiat!

Tily Niculae, actriță, ne mărturisește: “când mi s-a propus să fiu în acest spectacol am ezitat un pic, nu știam ce presupune <să cânt>, pentru că nu e chiar punctul meu forte. Sau cel puțin asta am crezut până acum! Este incredibil ce a reușit să facă Mălina din mine, de fapt toată echipa, pentru că toți am contribuit cu ceva la creșterea valorii celuilalt. A fost minunat la repetiții,  ne-am văzut zilnic, timp de câteva luni și cred că sunt unii dintre cei mai frumoși și mai talentați oameni pe care i-am întâlnit. E fascinant să o auzi live pe Julie cum cântă, e fantastic să-I vezi pe Bianca și Dan cum dansează și, doamne, cum dansează! Ce să mai zic de Filip care e un profesionist impecabil, actor, cântăreț, dansator…”

Actorul Filip Ristovski nu este la prima colabrare cu Mălina și este cumva liantul întregii echipe. “Am acum ocazia să pun în aplicare cam ce îmi place mie să fac mai mult:  să cânt, să dansez, să joc. Și v-am zis cu cine joc? Nu, îmi e greu să explic. Trebuie să veniți să o vedeți pe Julie jucând sau pe Tily cântând sau pe Raluca (Stoica, cântăreață n.r.) dansând!. E acolo pe scenă o energie și o bucurie, cum rar am întâlnit în proiectele mele.

Distribuția  

Julie Mayaya

Tily Niculae

Filip Ristovski

Anda Dimitriu

Raluca Stoica

Adrian Rădulescu

Bianca Popa

Dan  Luca 

 Regia și coregrafia: Mălina Andrei

Scenariu: Ileana Răducanu

Costume: Azzara by Mirela Pellegrini, Angelica Dumitrescu

Scenografia; Delia Ristowski

Grafică afiș: Mircea Tancău

Producător: Roxana Priceputu

Parteneri: Azzara by Mirela Pellegrini,  Carmen Ioniță Events by Carmen Ioniță, Ecco Film, MeliMelo,Compania Aeroporturi Bucuresti, Makeup Forever, Neofashion,Outwear

Spectacolul dureaază 1h 10’

Pentru orice informații suplimentare vă stau la dispoziție.

Va mulțumesc,

Roxana Priceputu , producător

0744 667 889