Campanie ATPR: Lista lui Moş Crăciun cu copiii care vor Redescoperi Crăciunul

Asociaţia Tinerilor pentru România desfăşoară până în 18 decembrie 2014, a doua ediţie a campaniei “Redescoperă Crăciunul”. Anul precedent, 103 copii din satul Galiţa s-au bucurat de Magia Sărbătorilor de Iarnă, în urma acestei campanii.

Menită să aducă o bucurie în inimile copiilor din mediul rural, membrii asociaţiei încurajează cetăţenii să înscrie un copil pe Lista lui Moş Crăciun, donând alimente, hăinuţe, jucării, dulciuri, contactând unul dintre Spiriduşii Moşului: Cristi – 0722.733.435, Sergiu – 0720.411.414, Alin – 0765.443.543, care vor veni să ridice donaţiile . De altfel, pentru că mulţi uită care este esenţa Crăciunului,  un grup format din elevi şi voluntari ai ATPR vor colinda pe la personalităţi ale oraşului, instituţii publice şi societăţi comerciale,  pentru a vesti Naşterea Domnului, iar  fondurile strânse se vor îndrepta către copii de la sate.

„Crăciunul trebuie să aducă bucurie pe feţele tuturor. Anul trecut, la prima ediţie a acestei campanii, nu am putut să nu observ bucuria din ochii copiilor care au primit daruri de la ajutoarele Moşului. Vrem şi anul acesta să vedem zâmbete şi bucurii pe feţele micuţilor, iar dacă este luna cadourilor şi a sărbătorilor, atunci ar trebui să fim şi mai buni şi să oferim şi celor în situaţii mai precare un zâmbet! Îi invit pe toţi constănţenii să înscrie un copil pe Lista lui Moş Crăciun, ca împreună să Redescoperim Crăciunul.” a declarat Cristian Tănase, preşedinte Asociaţia Tinerilor pentru România.

Această campanie se mai realizează şi în Târgu Jiu, de către Filiala ATPR Gorj.

 Asociaţia Tinerilor din România este o organizaţie non-guvernamentală, înfiinţată în 2013, care are ca obiective majore promovarea tinerilor în mediul social,economic şi educational, precum şi responsabilizarea acestora cu privire la viaţa lor şi rolul pe care îl au în familie, şcoală şi societate.