„Rooftop Prince” (Prinţul de pe acoperiş) – 옥탑방 왕세자

72df6863jw1dqh44a839dj„Rooftop Prince” este o dramă din anul 2012 care a câştigat numeroase premii şi care s-a bucurat de un succes enorm la momentul difuzării.

„Rooftop Prince” prezintă două timpuri diferite, trecut şi prezent. Este scris de Lee Hui Myung, care a scris de asemenea, unele dintre cele mai bune drame, cum ar fi “Mr. Q” (1998), “Tomato” (1999) şi “Success Story of a Bright Girl” (2002),

Joseon cu 300 de ani în urmă

Lee Gak (Park Yoochun-membru JYJ) este Prinţul Moştenitor al dinastiei Joseon Dynasty. Atunci când trebuia să se căsătorească, decide să îşi unească destinul cu cea mai frumoasă femeie.

Bu Yong (Han Ji Min) şi Hwa Yong (Jung Yoo Mi) sunt două surori. Hwa Yong cea mai mare dintre surori, vrea să se căsătorească cu prinţul dar tatăl o anunţă că sora cea mică este aleasă. Supărată şi cu o dorinţă de răzbunare, Hwa Yong îi arde faţa surorii mai mici cu un fier încins pretinzând că a fost un accident. Odată cu timpul, Bu Yong devine o femeie deşteaptă pe când sora ei mai mare devine soţia prinţului dar se simte nefolositoare. Lee Gak se trezeşte într-o dimineaţă şi observă că soţia lui nu e lângă el. Chemându-şi slujitorii află că Hwa Yong a murit înecată. Lee Gak suspectează că moartea soţiei sale nu a fost un accident şi începe să investigheze împreună cu camarazii lui. In timp ce camarazii aşteptau să intervieveze un martor, un grup de asasini apare şi îi prinde. Atât prinţul cât şi camarazii sunt duşi în vârful unui munte de unde vor călători în timp, în Seul, în anul 2012.

Seul 2012

Acţiunea din 2012 ne-o prezintă pe Park Ha (Han Ji Min) a cărui tată s-a recăsătorit când ea era mică, câştigând o sora mai mare Se Na (Jung Yoo Mi). Park Ha trăieşte acum în America. In timp ce ea vindea fructe la o tarabă, Yong Tae Yong (Park Yoochun) o vede şi simte imediat o conexiune între el şi ea. Yong Tae Moo (Lee Tae Sung) este vărul lui Yong Tae Yong. Cei doi aflându-se pe un yacht au o discuţie iar Yon Tae Yong cade în apă iar vărul lui nu încearcă să îl salveze ba chiar ascunde orice urmă de evidenţă.

Park Ha primeşte un telefon prin care este anunţată că i-a fost găsită familia în Coreea. Ajunsă în ţară află că tatăl ei a murit şi le întâlneşte pe sora şi mama ei vitregă. Ea se decide să rămână în Seul.

 

Park Yoochun va fi supus unei provocării unui nou gen de serial. La începutul filmărilor la acest serial el declara: “Deşi există porţiuni individuale de comedie care sunt destul de dificile, voi încerca tot ce pot pentru a arăta o imagine naturală, confortabilă. Script-ul este cu adevărat semnificativ. Povestea este interesantă, dar pentru a fi capabil de a capta nuanţele subtile ale personajului şi pentru a construi pe el este mare povară”. El a continuat: “Nu e un personaj care îşi distruge propria imagine, ci unul care este pe punctul de auto-distrugere, aşa că pare a fi foarte dificil de interpretat. În prima parte, trebuie să scot la suprafaţă durerea Prinţului Moştenitor pentru pierderea soţiei sale. În acelaşi timp, imaginea se schimbă şi personajul călătoreşte în timpurile moderne. Eu voi da tot ce pot mai bun pentru a arăta toate aceste lucruri”.

Actorii de sex masculin, inclusiv Park, Jung, Lee şi Choi Min Ho şi-au câştigat deja porecla “Flower Boys F4″.

Distribuţie:
Micky Yoochun as Lee Gak
Han Ji Min as Park Ha
Lee Tae Sung as Sun Woo Ho Joon
Jung Yoo Mi as Joo Se Na
Lee Min Ho as Song Man Bo
Jung Suk Won as Woo Yong Sul
Choi Woo Shik as Do Chi San