Craciun cu zane si povesti

Tycoon Communication si ambasadorii campaniei „Daruieste o speranta’’, organizeaza marti, 16 Decembrie la orele 15.00 evenimentul ‚’Craciun cu zane si povesti’’ in favoarea copiilor de la Centrul Educational Sfanta Faustina din Bucuresti.

Toti micutii care sunt suferinzi de maladii grave vor impodobi impreuna cu ambasadorii bradul de Craciun, vor avea parte de un spectacol artistic de exceptie, vor avea parte de un pranz ca in povesti si vor primi daruri. Ambasadorii campaniei se vor transforma, astfel in Mos Craciun si in zane bune si vor crea magia sarbatorilor de iarna, incercand sa le indeplineasca dorintele si sa ii faca sa uite macar pentru o zi de bolile grave care ii macina.

Pianistul concertist international, Madalina Pasol va sustine un recital extraordinar, apoi micii muzicieni de la Institutul de Arte vor sustine un program de colinde, incheind sper deliciul micutilor cu magie si cu Mos Craciun. Campania continua pentru ca SoftExpert Mobility din Craiova a  daruit centrului un software, cu ajutorul caruia puteti cu totii sa va aduceti aportul la intrajutorarea centrului care ii tine aproape de educatie pe micuti, donand orice suma. Necesarele pentru organizarea acestui eveniment sunt oferite de catre Mega Image, Vel Pitar, Aqua Carpatica, Vinarte si BDG

Va urma apoi in cursul lunii Februarie, un bal caritabil care are ca scop strangerea de fonduri in vederea achizitionarii de proteze speciale pentru copii. Amfitrioni ai evenimentului vor fi Gabriella Pascaru Bisi si Cristian Nicolae.

Avand in vedere ca este un eveniment cu si pentru minori, dorim sa aducem la cunostinta ca exista declaratii de consimtamant a parintilor, privind imaginea copiilor care pot fi fotografiati si filmati.Doar in doua cazuri copii nu pot sa apara pe absolut nici un suport media, datorita faptului ca se afla in proces de adoptie.Acesti copii pot fi recunoscuti la eveniment printr-un punct rosu prins in piept!