Preşedintele ales al României a salutat alegerea Alinei Gorghiu în funcţia de lider interimar al PNL şi de co-preşedinte al noului PNL

Preşedintele ales al României, Klaus Iohannis, a salutat alegerea Alinei Gorghiu în funcţia de lider interimar al Partidului Naţional Liberal şi, totodată, de co-preşedinte al noului PNL. El a primit din partea acesteia promisiunea unui parteneriat în îndeplinirea angajamentelor asumate în campania electorală. Klaus Iohannis a apreciat că votul de ieri confirmă dorinţa PNL de reformare şi de apropiere de oameni.

Klaus Iohannis: Felul în care Biroul Poliltic a acţionat îmi confirmă dorinţa PNL-ului de a se reforma, de a se moderniza, de a fi partidul care arată cum trebuie să se facă politică în România pentru a fi mai apropae de oameni.

Şi co-preşedintele noului PNL, Vasile Blaga, a salutat alegerea Alinei Gorghiu în funcţia de preşedinte interimar al liberalilor, alături de care – a spus el – va reuşi să realizeze unificarea deplină a dreptei. Un mesaj de felicitare a transmis şi preşedintele PSD, premierul Victor Ponta, care şi-a exprimat speranţa într-o bună colaborare pentru binele general, aşa cum a fost în cadrul USL.

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI – 19 decembrie