Concert la cumpăna dintre ani în Biserica Neagră

Biserica Evanghelică C.A. din România – Parohia Braşov vă invită la ultimul eveniment muzical găzduit de Biserica Neagră în anul 2014: concertul „La cumpăna dintre ani” care va avea loc miercuri, 31 decembrie, cu începere de la ora 12:00 (prânz).

Programul, cu muzică instrumentală şi vocală, cuprinde lucrări de Ch.W. Gluck, J.S. Bach, G.F. Händel, L. Vierne, E. Gigout. Solişti vor fi Cristina Radu (sopran), Emin Curtgeafar (oboi), tineri corişti din licee braşovene şi organiştii Paul Cristian, Eckart şi Steffen Schlandt.

„Am fost bine primiţi de publicul braşovean cu evenimentele muzicale din Biserica Neagră în anul 2014 şi mulţumim celor care au fost alături de noi. Privim cu încredere spre noul an, în care dorim să-i aducem în continuare slavă lui Dumnezeu prin muzică. Le dorim tuturor binecuvântare şi acea pace, care nu este din această lume pământească”, a ţinut să transmită prim-preotul Christian Plajer.

Biletul de intrare la concert costă 20 lei. Biletele se pot procura de la casa de bilete a Bisericii Negre, între orele 10:00 – 15:00,  precum şi în ziua concertului până la ora 12:00. Pentru buna desfăşurare posesorii biletelor sunt aşteptaţi cu jumătate de oră înaintea începerii concertului.