Trafic intens pe DN1 Bucureşti – Braşov

Traficul este aglomerat pe DN1, Bucureşti – Braşov, spre staţiunile de pe Valea Prahovei. Accesul este restricţionat spre Poiana Braşov din cauză că în staţiune nu mai există locuri de parcare libere.

Traficul se desfăşoară cu viteză redusă în zonele Bărcăneşti, Comarnic, Sinaia, Buşteni şi Predeal. Între staţiunile Buşteni şi Predeal se circulă îngreunat, în coloană, însă fluent. Din cauza faptului că toate locurile de parcare din staţiunea Poiana Braşov sunt ocupate, pe DN1E Braşov – Poiana Braşov, respectiv DN1E Râşnov – Poiana Braşov a fost instituită o restricţie temporară de circulaţie pentru toate categoriile de autovehicule. Menţionăm că turiştii care doresc să ajungă în staţiune pot utiliza mijloacele de transport public exceptate de la restricţia impusă. Precizăm că, în funcţie de identificarea locurilor de parcare libere, se va permite şi altor autovehicule personale accesul în staţiune.
În Poiana Braşov se schiază în condiţii de ceaţă pe toate pârtiile, cu excepţia zonei inferioare a Pârtiei Lupului unde se lucrează la amenajare, scrie Agerpres. Stratul de zăpadă este 60 de centimetri, iar în staţiune continuă să ningă.

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI – 3 ianuarie