Britanicii vor angajaţi români

US Travel  ofera spre angajare in aeroporturile din Marea Britanie peste 1.000 de locuri de munca. Aceste joburi se adreseaza studentilor sau tinerilor cu varsta pana in 30 de ani. La acestea se mai adauga peste 1.500 de locuri de munca pe domeniul Ospitalitatii sau pe munca necalificata, la care limita de varsta merge pana la 55 de ani.

Incepand din aceasta primavara, tinerii care vor sa faca bani in vacanta de vara, pot lucra in restaurantele/fast food-urile si magazinele din aeroporturile britanice. Angajatorul, un important operator in domeniului food&beverage in toata lumea, apreciaza implicarea romanilor la locul de munca, in special a tinerilor, motiv pentru care isi doreste o cat mai lunga colaborare cu compania noastra pe partea de recrutare.

Contractele de munca sunt  inregistrate in Marea Britanie cu asigurarile aferente, perioada in care se poate aplica pe acest program este de 3-6 luni  iar, in functie de varsta, (sub 21 de ani sau peste 21 de ani), salarizarea este cuprinsa intre 5.18 lire/ora si 6.5 lire/ora. La aceasta plata se mai adauga alte beneficii, in functie de vanzari, in functie de programul de lucrul, discountul pentru achizitionarea de mancare si bauturi si de bacsisul lasat de client. Se lucreaza 5 zile pe saptamana, 7 ore pe zi.

Locatille in care angajatii romani pot ajunge variaza, in functie de nivelul de engleza. Pot fi aeroporturi de pe tot cuprinsul Marii Britanii – Londra, Manchester, Liverpool, etc –  sau din Irlanda de Nord, dar candidatii vor sti acest lucru dupa efectuarea testului la limba engleza de catre angajator.

Pentru mai multe informatii, va stau la dispozitie!

Monica Moldovan

Coordonator Programe US Travel

Tel: 0721 714 471 sau 0356/ 462 615