Grecii vin in România să recruteze angajaţi

US Travel in parteneriat cu reprezentantii celor mai luxoase resorturi din Grecia ofera spre angajare peste 1000 de locuri de munca in domeniul turistic. Romanii care vor sa munceasca in Grecia pot alege o gama variata de locuri de munca la hoteluri de 4* si 5* pe cele mai importante insule grecesti. Aceste joburi se adreseaza studentilor sau tinerilor cu varsta cuprinsa intre 18 si 35 de ani.

Incepand din aceasta primavara, tinerii care vor sa faca bani in perioada verii, incepand cu luna aprilie, pot lucra in hoteluri, restaurante, taverne, magazine de suveniruri si bijuterii, dar si pe pozitii de front office, sau animatori pentru copii. Operatorii hotelieri sunt multumiti de colaborarea avuta de-a lungul timpului cu angajatii romani si doresc, incepand cu acest an, sa angajeze un numar mai mare de romani. In acest sens, USTravel organizeaza 6 Targuri de Joburi in intervalul 31 Ianuarie -7 Martie 2015, pentru a satisface cererea existenta la nivelul angajatorilor greci.

Interviurile vor avea loc direct cu angajatorii greci, iar oferta salariala este cuprinsa intre 450 si 800 de Euro. Aplicantii au 3 mese/zi oferite gratuit de angajator si cazare gratuita pe toata perioada sederii.

Locatiile in care angajatii romani pot merge sunt: Creta, Kos, Rhodos, Halkidiki, Corfu, Santorini; Thassos, dar pe insule mai mici ca: Amorgos; Kharpathos si Paxi.