DJ Sava si Raluka au cucerit India

DJ Sava si Raluka au concertat in luna ianuarie in India, unde au lansat albumul „Cocktail”, alaturi de cea mai importanta casa de discuri locala, WorldWide Records.
Albumul „Cocktail” contine 22 de piese, printre care hiturile „Aroma„, „Aer„, „Love you„, „I Like (The Trumpet)„, „September”, iar cei doi artisti au sustinut un turneu incendiar in Mumbai, Bengaluru, Goa, dar si in alte orase din India.
Inainte de concertele de promovare, DJ Sava si Raluka au fost prezenti la conferinta de presa dedicata lansarii albumului „Cocktail”, colectia de hituri lansate de catre DJ Sava de-a lungul timpului. La eveniment au fost prezente personalitati autohtone, printre care celebrul actor de la Bollywood, Rahul Bhat, impresionat de piesele lansate de catre DJ Sava.
Aparitia celor 2 artisti in India a starnit numeroase reactii pozitive din partea presei indiene, iar DJ Sava a fost numit unul dintre cei mai buni DJs din Romania si cel care a ridicat publicul in picioare cu mixurile sale.
Fie ca vorbim despre piese pop, clubbing, house sau dance, muzica lansata de catre celebrul DJ a cucerit cele mai importante scene din intreaga lume. In plus, oriunde este vorba de muzica electronica, DJ Sava este oricand invitat, drept dovada sunt numeroasele participari la festivaluri de acest gen.