Voltaj – surpriza unui cuplu proaspat casatorit din Sectorul

Trupa Voltaj, impreuna cu Primaria Sectorului 3 din București, a oferit sambata o surpriza unui cuplu de tineri care a decis sa-si uneasca destinele chiar de Valentine’s Day.

voltaj 1La finalul ceremoniei de casatorie, oficiate de catre primarul sectorului 3, Robert Negoita, au inceput sa rasune acordurile unei piese Voltaj. Mirii si invitatii priveau nedumeritineintelegand ce se intamplapana si-a facut aparitia printre ei Calin Goiasolistul trupei.

Cei prezenti s-au bucurat sa asculte piesa De la capat”, cu care Voltaj s-a calificat la Selectia Nationala Eurovision de anul acesta.

Sa fiti mereu un pic pic indragostiti si sa va traiti viata ca la 20 de ani!” a fost mesajul solistului Voltaj pentru proaspatul cuplu casatorit.

Surpriza a fost pe placul tuturor, majoritatea celor prezenti au fost surprinsi in timp ce fredonau refrenul celei de-a doua piese – “sunt un pic pic indragostit, sunt un pic pic indragostit”.

Ceea ce s-a intamplat sambata la Casa de Casatorii a sectorului 3 este o premiera in Romania si face parte din categoria de surprize cu care Voltaj ne-a obisnuitDintre acestea amintim concertul pentru un singur fan si concertul sustinut la Terminalul Plecari al Aeroportului International Henri Coandape 1 Decembrie 2014.