Musicalul “Știi ce-am făcut în America?” cu Julie Mayaya în rolul principal revine pe scena Teatrului Elisabeta

Anda Dimitriu de la Vocea Romaniei se alatura distributiei spectacolului muzical, alaturi de Julie Mayaya, Filip Ristovski, Raluca Stoica, Roman Manoleanu, Adrian Radulescu, Cristina Alexandra, Bianca Popa, Gabriel Nedea si Dan Luca

Dupa succesul inregistrat in luna decembrie, musical-ul „Stii ce-am facut in America?” cu Julie Mayaya, Anda Dimitriu si Filip Ristovski in rolurile principale, revine in fata publicului cu o interpretare de exceptie, incepand cu 8 martie.

Primul spectacol din acest an al productiei muzicale „Stii ce-am facut in America?” va avea loc duminica, 8 martie, la Teatrul Elisabeta din Bucuresti. “Știi ce-am făcut în America?”, productie semnata de Roxana Priceputu, in regia Malinei Andrei, este un spectacol muzical inedit, in genul celor intalnite pe Broadway, în care piese celebre din repertoriul international sunt readuse pe scena de actori, cântăreți și dansatori tineri, frumosi, talentati si carismatici.

Julie Mayaya, cunoscuta publicului din show-ul de televiziune “Vocea României”, unde a castigat simpatia si aprecierea juratilor si a intregii tari, devenind astfel Vocea Romaniei, s-a alaturat unui nou proiect important din viata ei, musical-ul „Stii ce-am facut in America?”. Pe langa vocea ei speciala care a impresionat o tara intreaga, Julie Mayaya este si o actrita deosebita. “Am avut mari emoții la început, când am aflat că pe lângă faptul că trebuie să cânt, aveam de interpetat un rol, și asta în timp ce… dansam! Recunosc însă că este un vis secret pe care acum am ocazia să-l văd pus în practică. Chiar mi-ar plăcea să continui să fac asta”, spune Julie.

Anda Dimitriu s-a facut remarcata tot la show-ul “Vocea Romaniei”, unde a ajuns pana in marea finala. Musical-ul „Stii ce-am facut in America?” este prima experienta de acest gen din viata ei, insa s-a indragostit iremediabil de personajul pe care il interpreteaza: “La inceput, avand in vedere ca am acceptat aceasta provocare neavand experienta, smulgeam rasetele si zambetele colegilor mei mai mereu. Insa am muncit luni in sir si am ascultat sute de indicatii venite din partea regizoarei noastre, Malina Andrei, pentru a putea ajunge sa integrez in mine un personaj original, care iubeste extremele. Nu mi-a fost usor, insa satisfactia primului „incepe sa-ti iasa” a meritat”, povesteste Anda.

Mălina Andrei este o regizoare și coregrafa extrem de talentata, care si-a adus aportul in proiecte importante de muzică, dans și teatru, iar musical-ul „Stii ce-am facut in America?”, este unul dintre proiectele ei de suflet.

Timp de o ora, spectatorii sunt invitati duminica, 8 martie, la Teatrul Elisabeta din Bucuresti, sa descopere adevarul despre „Stii ce-am facut in America?”, un musical cu povesti de dragoste contemporane si situatii desprinse din realitate, un spectacol muzical care va relaxa și va distra publicul. Mai mult decat atat, anul acesta spectacolul muzical va fi jucat si in marile orase ale tarii, dupa cum spune producatoarea Roxana Priceputu.