Brainstorming Consulting lanseaza IGLOO – Centrul GRATUIT de educatie si ingrijiri

Brainstorming Consulting va invita sambata, 28 februarie, incepand cu ora 12, la conferinta de presa dedicata lansarii Centrului de educatie si ingrijiri IGLOO, deschis in cadrul proiectului ”Trei generatii pentru maine”. Evenimentul are loc la standul B2 din cadrul Targului de studii pentru copii – Radacinile educatiei 2015, desfasurat la Palatul Copiilor din Capitala.

Centrul IGLOO – noul prieten al copilului tau!

Initiativa deschiderii unui centru de educatie si ingrijiri vine in sprijinul mamelor cu copii intre 5-9 ani care participa la cursurile gratuite de baby sitter, menajere si educator specializat, organizate de Brainstorming Consulting in cadrul proiectului ”Trei generatii pentru maine”. Acestea pot beneficia, prin intermediul IGLOO, de servicii after-school gratuite pentru copiii lor, cu scopul de a le asigura ragazul necesar sa participe la cursurile organizate in cadrul proiectului iar apoi sa isi caute un loc de munca si sa se angajeze.

„Imagineaza-ti un loc in care iti petreci timpul dupa scoala, o casa plina de culoare, muzica, jocuri, rasete de copii si mancare ca la bunica acasa. Temele le faci impreuna cu alti copii si cu profesoara care te ajuta sa intelegi ce ai de facut. Esti mereu incurajat si intrebat daca esti fericit. Tot ce se intampla acolo te ajuta sa te cunosti mai bine. Acest loc este Centrul de educatie si ingrijiri IGLOO”  spune Laura Militaru, directorul educativ al Centrului de educatie si ingrijiri IGLOO.

Beneficii pentru mamici, educatie pentru cei mici

La Centrul de educatie si ingrijri IGLOO, deschis in cadrul proiectului ”Trei generatii pentru maine”, copiii invata jucandu-se. In acelasi timp si doar la un etaj distanta, mamele lor invata sa devina baby sitteri sau educatori specializati, in cadrul unui curs interactiv livrat de formatori competenti pe baza unui program care urmareste standardul ocupational al acestor profesii. Cursurile sunt acreditate de Autoritatea Nationala pentru Calificari.

 „Este extrem de motivant sa vezi in fiecare zi oameni care traiesc aventura cunoasterii, care cresc si isi descopera noi talente, nasc noi proiecte si prietenii. Invitam toate mamele cu copii intre 5-9 ani care doresc sa se califice in meseria de bona/babysitter sa profite de oferta proiectului nostru: cursuri gratuite pentru mamici si servicii de educatie si ingrijiri gratuite pentru copii.” spune Ana Vasilache, managerul proiectului.