Gifts Show 2015 dă startul la înscrieri – Nu rata singura expoziție dedicată industriei de obiecte promoționale din România!

IMG_7714Gifts Show merge mai departe cu un concept nou și un facelift de zile mari! Ediția din acest an are loc în perioda 8 -€“ 11 septembrie, la Romexpo și se anunță a fi una dintre cele mai bune ediții de până acum.

*

Expozanții vor avea:

– Vizitatori foarte bine targetati, printr-o campanie de comunicare agresivă, dar țintită pe nevoile clienților lor. Am investit în baze de date de agenții de top, marketeri din cele mai mari companii din FMCG, retail, banking, auto, IT & C – domeniile în care există cele mai mari bugete de promovare a€“ către care ne vom direcționa campania noastră de promovare.

– Facilitarea de întâlniri față în față între companiile expozante și potențialii lor clienți, pe toată perioada târgului, prin intermediul platformei Business Match.

– Contact personalizat al celor mai importanți clienți ai expozanților. Echipă noastră de call center va sună cei mai importanți clienți, pe care îi vom invita la târg pentru firmele ce vor expune la eveniment.

– Noi categorii în tematica târgului, trofee sportive și food baskets, astfel încât să lărgim atât numărul de companii expozante, cât și categoriile și numărul de clienți țintă. Astfel, în premieră pentru acest an, targetăm cluburile, asociațiile și federațiile sportive din România.

– Site nou-nouț, cu un design atractiv, extrem de user friendly și cu un conținut bogat, ce va fi updatat în permanență.

*

IMG_7726Gifts Show este singura expoziție dedicată industriei de promoționale din România și va avea loc în perioada 8 -€“ 11 septembrie, în Pavilionul C1 din cadrul Centrului Expozițional Romexpo, București.

Pentru mai multe detalii despre eveniment sau înscrieri, contactează directorul de proiect, Luciana Stoleru, la adresa de email:

luciana.stoleru@euroexpo.ro sau la numărul de telefon: 0730/808.038