„Din studio” – CRBL lansează un nou single

CRBL1„Face ce face când face, dar când face, face show!”

Drumul „Din studio” a început când CRBL, „Mr Originality”, ne-a spus „Simplu” că oficial îi merge bine. „Uşor, uşor”, a cântat alături de „Toată ţara” că „Românul n-are noroc”, însă „KBoom”, când l-a adus pe „Petre”, petrecerea a continuat până când am zis „Bună dimineaţa”.

Sincer şi cu o energie debordantă, CRBL a filmat şi un videoclip pentru piesa „Din studio”, produs de BLACK FILM şi regizat de către CRBL si TAZ (Dongo Ionuţ), cu un mix de elemente, cu stări inedite şi multe personaje. În incursiunea lui CRBL prin jungla urbană, artistul se intersectează cu multe personaje, care se joacă pe PS3, cântă la instrumente, trag voci, înregistrează şi dansează şi este personajul principal în câteva situaţii amuzante.

CRBL2„Fiecare parte din piesă are povestea ei. Am făcut ce am simţit. Este un clip curajos, departe de ceea ce vedeţi zi de zi pe tv. Cred că despre asta este vorba în muzică. Sunt sătul de şabloane. Vrem să susţinem şi să încurajăm noua generaţie. Pentru noi, dacă-i vedem zâmbind cu admiraţie este de ajuns”, declară CRBL.

Single-ul „Din studio” este a doua piesă compusă de catre CRBL şi echipa DICE MUSIC, în colaborare cu HAHAHA PRODUCTION, iar rimele bine legate sunt, din nou, semnătura lui CRBL, la fel ca ăn ultimele sale colaborări, „Nu ne potrivim” (cu Jorge) şi „Toţi avem” (cu Pavel Stratan).

[youtube height=”HEIGHT” width=”WIDTH”]https://www.youtube.com/watch?v=BahgED6z8NQ&feature=youtu.be[/youtube]