Snoop Dogg lanseaza videoclipul „Peaches N Cream”

Snoop_Dog1Dacă în urmă cu câteva zile, Snoop Dog ne prezenta primul single de pe albumul „Bush”, produs de către Pharrell Williams, artistul lansează acum videoclipul piesei „Peaches N Cream”.

Piesa „Peaches N Cream” este compusă de către Pharrell și este un featuring cu artistul R&B Charlie Wilson, iar videoclipul oficial este regizat de către Aramis Israel și Hannah Lux Davis.

Snoop Dogg va lansa un nou material discografic, „Bush”, pe 12 mai, de această dată alături de Columbia Records. Materialul discografic este produs în întregime de către Pharrell Williams și este un parteneriat cu Doggy Style Records.

Colaborarea istorică dintre Snoop Dogg și Pharrell Williams a început în urmă cu mai bine de 10 ani și s-a concretizat în numeroase piese de succes. Pactul celor doi artiști vizează compunerea unor piese despre un prezent mai bun și un viitor ideal.

Albumul „BUSH” înseamnă beaturi funk cu un mix de R&B și pop și este „diferit față ce a fost făcut până acum” (Snoop Dogg). „BUSH” include o serie de colaborări cu numeroși artiști surpriză, iar Pharrell a declarat într-un interviu că albumul lui Snoop este mult mai bun decât al său.

Snoop Dogg a vândut peste 35 de milioane de albume în întreagă lume și este de 20 de ani recunoscut drept unul dintre cei mai influenți artiști. Activitatea din muzică, film și televiziune, liga de fotbal Snoop Youthe Football League, modă și tehnologie îl poziționează pe Snoop Dogg drept un icon cultural, un adevărat antreprenor și filantropist.

[youtube height=”HEIGHT” width=”WIDTH”]https://www.youtube.com/watch?v=1UAIxwYEgm0&feature=youtu.be[/youtube]