Discursul preşedintelui director general al SRR, Ovidiu Miculescu, la Gala Premiilor Muzicale Radio România 2015

Prezentator: Pentru că este trofeul numărul unu al galei, îl invit în scenă pe cel care este numărul unu al Radio România. Ne va spune cine ia trofeul pentru artistul anului preşedintele director general al SRR, Ovidiu Miculescu.
Ovidiu Miculescu: Bună seara. Suntem în timp, ceea ce e bine. Numărul unu, artistul anului. Vreau să vă spun că eu sunt numărul unu, administrativ, organizatoric; sunt numărul unu la responsabilităţi, dar de fapt numărul unu sunteţi voi, sunt colegii tăi, profesioniştii din Radio România, numărul unu este muzica pe care Radio România o cântă pe toate posturile sale, numărul unu este publicul care ne ascultă şi care ne dă în fiecare an cel mai râvnit titlu: de cel mai ascultat post de radio din România şi pentru asta vă mulţumesc. Doresc să vă mai spun că Radio România este cel mai mare plătitor de drepturi de autor, este cel mai puternic susţinător al muzicii româneşti, al valorilor din acest domeniu. Doresc să-i felicit pe toţi cei care au participat, care au candidat la aceste premii fie că au câştigat, fie că nu au câştigat şi vreau să vă asigur că, dacă veţi scrie piese bune, dacă le veţi cânta bine, noi vă vom promova şi le vom transforma în hituri. Aşa că, încă o dată, pentru tot ceea ce faceţi pentru Radio România vă mulţumesc şi vă răsplătim în fiecare zi cu program bun, dovadă stau cele aproape cinci milioane de ascultători pe frecvenţele noastre, zi de zi. Şi asta nu e puţin. Vă mulţumesc. Artistul anului 2014… Aveţi o busolă? Eu cred că este spre Sud-Est.
Prezentator: 3 Sud-Est – Artistul anului 2014 la Gala Premiilor Muzicale Radio România 2015.
Ovidiu Miculescu: Au luat un premiu la prima ediţie a Festivalului, a Premiilor Radio România; era, parcă, la secţiunea dance. Asta se întâmpla acum 13 ani, deci 13 aduce noroc.

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI (22 martie)