EU aleg ROmânia – 100 de destinaţii de neuitat

Radio Constanţa vă provoacă să vă descoperiţi ţara! O expoziţie foto de excepţie vă aşteaptă, de luni, 23 martie, la Biblioteca Judeţeană I. N. Roman, din Constanţa.

Poate nu ştiţi, dar avem ceea ce alţii nici nu visează: Deltă, cetăţi milenare, saline unice în lume, cascade spectaculoase, munţi plini de mistere.De ce să aşteptăm să ne declare alţii unici? Prinţul Charles al Marii Britanii a făcut acest lucru, dar noi putem să facem mult mai mult.

Fiecare loc are o poveste, iar Radio Constanţa vă propune o călătorie prin intermediul imaginilor prin toate regiunile istorice ale ţării: Dobrogea, Maramureş, Bucovina, Transilvania, Crişana, Moldova, Banat, Oltenia şi Muntenia.

Expoziţia foto a fost vernisată anul trecut, cu prilejul Zilei Naţionale a României, în City Park Mall, unde a fost apreciată de mii de vizitatori, apoi a poposit la Biblioteca în Culori, din Tomis Mall şi acum, timp de o lună, poate fi admirată la sediul Bibliotecii Judeţene I. N. Roman, din Constanţa. Expoziţia reprezintă materializarea proiectului EU aleg România, aparţinând posturilor regionale Radio România, şi vă dezvăluie 100 de locuri pe care trebuie să le vedeţi neapărat!

Pentru început, vă poftim în Delta Dunării, un loc binecuvântat, scăldat deopotrivă de razele soarelui cât şi de reflexiile apei, apoi, vă invităm cu Mocăniţa pe valea Vaserului, cu nuanţele de verde crud pe care le capătă pădurea şi iarba, pe ploaie, la început de vară. Un alt loc pe care nu trebuie să-l rataţi este Poiana Mărului, o staţiune situată în inima munţilor Ţarcu, la 500 de metri altitudine, unde veţi simţi cum întineriţi.

Dar ştiţi câte motive avem să fim mândri de ţara noastră? Numărăm, pentru început, până la 100. Te aşteptăm să le vezi şi tu!

Călătoreşte-ţi ţara, cu Reţeaua Regională Radio România şi Radio Constanţa, în 100 de destinaţii de neuitat!