Studenții de la Jurnalism, Universitatea Hyperion, se întâlnesc cu Petrișor Obae, fondatorul „Pagina de media”

Marți, 24 martie, ora 18:00 , în atmosfera primitoare a Ceainăriei Bohemia Teahouse,  studenții Facultății de Jurnalism a Universității Hyperion îl vor întâlni pe fondatorul   Paginii de media , Petrișor Obae .
Așa cum autorul însuși o caracterizează, Pagina de media este o sursă de informare, dar şi un loc de dezbatere a fenomenului media, a publicităţii, a comunicării în general, pentru cei care lucrează în „industrie”, pentru ziariştii care scriu despre ea, dar şi pentru cei interesaţi de fenomen în general.
Petrișor Obae a terminat Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării și și-a început cariera în media, în 1994. A fost reporter la Radio Delta, Radio România Actualități, redactor Mediafax, AdMaker (2002-2003), Capital și Evenimentul Zilei.
„Seratele Jurnalistice”   reprezintă un proiect realizat, în parteneriat, de către Universitatea Hyperion din Bucureşti, Centrul pentru Jurnalism Independent şi Asociaţia pentru Dezvoltarea Profesională a Tinerilor şi Educaţie Alternativă.
Organizatorii îşi propun să aducă în faţa studenţilor de la Jurnalism, gazetari cu experienţă, oameni din presă care şi-au păstrat de-a lungul timpului valorile morale şi îşi respectă profesia. Este important ca viitorii jurnalişti să înţeleagă ce înseamnă o presă de calitate şi ce le rezervă viitorul.