Air France a lansat astazi a patra cursa zilnica pe ruta Bucuresti – Paris

  • Pasagerii Air France pot calatori de 4 ori pe zi pe ruta Bucuresti – Paris
  • Noul zbor ofera conexiuni mai scurte spre destinatii din intreaga lume
  • Cadouri pe aeroport pentru primii pasageri ai cursei AF1689

Incepand de astazi 30 martie 2015, Air France introduce o noua frecventa zilnica intre Bucuresti si Paris. Acest nou zbor se adauga celor trei zboruri efectuate de Air France zilnic, pe ruta Bucuresti – Paris.

Zborul cu plecare din Bucuresti are indicativul AF1689 si va decola la ora 11.55.  Zborul sau pereche, cu plecare din Paris, va decola la ora 07.15 din capitala franceza. Durata zborului este de aproximativ 3 ore.

Conexiuni mai scurte spre intreaga lume

Orarele au fost alese pentru a propune pasagerilor care calatoresc intre Romania şi restul lumii un numar mai mare de posibilitati de transfer prin aeroportul Paris – Charles de Gaulle. Noul zbor permite pasagerilor sa profite de multiple corespondente europene si intercontinentale avand totodata conexiuni mai scurte pe aeroportul francez.

Astfel, pasagerii romani care vor dori sa calatoreasca mai departe spre destinatii precum Havana, Mauritius, Atlanta, Boston, Washington, New York si San Francisco vor avea ca timp de asteptare minim 50 de minute si maxim 2h40minute, timp imbunatatit cu aproximativ 2 ore.

La retur, cele mai avantajate conexiuni sunt cele din Saint Martin, Mauritius, Delhi, Hong Kong, Tokyo, Kuala Lumpur, Beijing, Shanghai, Singapore dar si Atlanta, New York, Cincinnati si Montreal, cu timp de asteptare intre 55 de minute si 2h45minute.