Universitatea Națională de Educație Fizică și Sport din București

Universitatea Națională de Educație Fizică și Sport din București  – UNEFS –  organizează între 6 și 9 aprilie 2015  “ ZIUA PORȚILOR DESCHISE “- un eveniment dedicat tinerei generații, liceenilor care sunt interesați să se familiarizeze cu oferta educațională a UNEFS pentru anul universitar 2015 – 2016, cu mediul de lucru universitar  și cu spațiile de învățământ oferite de Universitate.

În zilele de 6,7 și 8 aprilie în intervalul orar 10.00 – 13.00 cadrele didactice ale Facultății de Educație Fizică și Sport și ale Facultății de Kinetoterapie  le vor prezenta  viitorilor studenți oferta educațională pentru toate ciclurile de învățământ – licență, master, doctorat  – și alte programe precum: cursuri post-liceale, școala de antrenori, cursuri pentru organizatori de evenimente și instructori de fitness.

Joi 9 aprilie 2015 începând cu ora 9.00  se va organiza și o simulare a examenului de admitere.

Elevii de liceu din clasele terminale vor fi STUDENȚI PENTRU O ZI. Vor fi invitați să participe direct  la competitii de  fotbal, tenis, baschet și handbal și să viziteze baza didactică  a  Universității – săli de curs , amfiteatre, baza sportivă, muzeul UNEFS.