Demararea, pentru populație, a Programului RABLA

Luni, 27 aprilie 2015, începând cu ora 12.00, Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor organizează o conferință de presă cu ocazia startului, pentru populație, a Programului de Înnoire a Parcului Auto (Rabla).

În cadrul conferinței vor fi expuse toate datele despre derularea Programului, inclusiv pașii pe care cetățenii interesați să-și înlocuiască autovehiculele vechi, poluante, cu altele noi, trebuie să-i parcurgă începând de luni. De asemenea, tot în cadrul evenimentului de presă, vor fi prezentate alte două programe, complementare Rabla, configurate în prezent de Administrația Fondului pentru Mediu precum: Ecotichetul – program de stimulare a achiziției de către populație a autovehiculelor electrice, precum și Programul de dezvoltare a infrastructurii de încărcare a acestor tipuri de mașini.

Conferința va fi susținută de ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor, Grațiela Gavrilescu și de președintele Administrației Fondului pentru Mediu, Adrian Gearâp.

Totodată, precizăm că în cadrul evenimentului vor fi prezenți reprezentanți ai producătorilor/importatorilor de mașini nepoluante (electrice/hibride) care vor expune, în cadrul conferinței, modele ale noilor tehnologii auto.

Reprezentanții presei sunt așteptați la conferință începând cu ora 11.45, în Bd. Libertății, nr.12.