ASR Principele Nicolae al Romaniei si turul ciclist „ Cartile Copilariei pe bicicleta” ajung maine in Bucuresti

Joi, 30 aprilie, turul ciclist caritabil “Cartile copilariei pe bicicleta”, organizat in beneficiul Asociatiei Curtea Veche cu participarea Altetei Sale Regale Principelui Nicolae al Romaniei si a campionului national la ciclism Alex Ciocan, ajunge in Bucuresti. Campania inedita de strangere de fonduri are drept scop realizarea de donatii de carte in medii defavorizate prin programul national de lectura “Cartile copilariei”.

Toti cei care doresc sa sustina cauza Asociatiei Curtea Veche sunt invitati sa se alature plutonului de ciclisti fie la sosirea, fie la plecarea acestuia din orasele de pe traseu. Astfel, pentru Bucuresti, ciclistii pot sa conduca plutonul de la intrarea dinspre Otopeni (in dreptul Academiei de Politie „Alexandru I. Cuza”, statia de autobuz, ora 17.30) pana la punctul de intampinare din Parcul Herastrau (intrarea din Piata Charles de Gaulle, parcare I’Vello, ora 18.00).

In cadrul acestui eveniment vor lua cuvantul Paul Nicolae Petrovan (prefectul Capitalei), Iren Arsene (presedinte Asociatia Curtea Veche) si Alteta Sa Regala Principele Nicolae al Romaniei, moment urmat de fotografii, interviuri si declaratii de presa.

Evenimentul este un proiect unic in Romania, traversand, din Sighetu Marmatiei pana in Constanta, 1.000 de kilometri si 10 orase importante in doar 9 zile, in perioada 23 aprilie – 3 mai, pentru promovarea lecturii si a unui stil de viata sanatos la nivel national.

Cei care doresc sa se implice pot accesa profilurile de fundraising ale biciclistilor create pe site-ul www.asociatiacurteaveche.ro/pebicicletasi sustine cauza cu o donatie online. Fiecare suma donata ajuta la integrarea copiilor din mediul rural in programul national de lectura “Cartile copilariei”, prin care Asociatia Curtea Veche realizeaza donatii de carte si creeaza cluburi de lectura in comunitati din medii defavorizate.

Mai multe detalii puteti gasi in comunicatul de presa atasat, iar eu va stau la dispozitie pentru informatii suplimentare.