Pianul călător a ajuns la Deva

Pianul călător a ajuns la destinaţie. Deva este oraşul în care publicul s-a bucurat aseară de un recital al pianistului Horia Mihail şi unde, în următorii ani, va poposi unul dintre instrumentele puse la dispoziţie în cadrul Turneului Pianul Călător.
Directorul Centrului Cultural Drăgan Muntean din Deva, Alexandru Gruian: Mă bucur extrem de mult că pianul călător se opreşte la Deva. Chiar înainte de începutul recitalului am lansat o invitaţie către cadrele didactice şi elevii Liceului de Artă Sigismund Toduţă, care are o secţie de muzică destul de puternică, spun eu, pentru a apela la noi, la Centrul Cultural, tocmai pentru a pune în valoare pianul şi vom răspunde tuturor solicitărilor, fără nicio reţinere.
Realizator: Turneul de concerte şi recitaluri al pianistului Horia Mihail continuă – el chiar se va întoarce la Deva pe 10 mai pentru un concert cu orchestra la Teatrul de Artă din oraş. Cea de-a V-a ediţie a Turneul Internaţional Pianul calator, organizat de Centrul Cultural Media al Radio România împreună cu Asociaţia Culturala Accendo, se va încheia pe 20 mai cu un recital în Bistriţa.

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI – 1 mai