Radio România declară sprijin total pentru Radio Chişinău

consiliul de administratie SRR

Membrii Consiliului de Administraţie al Societăţii Române de Radiodifuziune s-au întrunit în şedinţă ordinară la Chişinău, în zilele de 14 şi 15 mai.
În cadrul şedinţei Consiliului de Administraţie s-a discutat despre consolidarea prezenţei Radio România în Republica Moldova prin Radio Chişinău, despre diversificarea programelor şi despre oportunităţile de dezvoltare ale acestui post de radio.
Membrii Consiliului de Administraţie au avut întrevederi cu oficialităţi din Republica Moldova. O delegaţie a Consiliului a fost primită de preşedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti. În cadrul dialogului au fost prezentate activitatea postului Radio Chişinău, obiectivele SRR de dezvoltare a prezenţei sale în Republica Moldova, pe fondul importanţei deosebite şi a rolului pe care îl are astăzi mass media.
Consiliul de Administraţie al SRR apreciază că Radio Chişinău, cel mai tânăr membru al familiei Radio România, s-a impus în cei trei ani de la lansare ca o voce puternică, echidistantă şi obiectivă în peisajul mediatic al Republicii Moldova, respectând valorile proprii Radio România. Radio Chişinău promovează în emisiunile sale istoria, cultura, valorile comune naţionale şi europene, precum şi limba română.
Conducerea SRR adresează felicitări echipei de la Radio Chişinău şi reafirmă susţinerea pe care o acordă acestui proiect important.

RADOR (15 mai)