PNL intenţionează să depună la parlament o moţiune de cenzură pe tema votului prin corespondenţă

PNL intenţionează să depună pe 5 iunie la parlament o moţiune de cenzură pe tema votului prin corespondenţă pentru cetăţenii români din afara ţării, a anunţat co-preşedintele Alina Gorghiu, la Consiliul Naţional al partidului de la Piteşti. Liberalii au adoptat astăzi şi programul de guvernare care pune accentul pe îmbunătăţirea situaţiei din educaţie şi sănătate. Alina Goghiu a reamintit că iniţiativa liberală privind dublarea alocaţiei pentru copii a fost larg susţinută la votul de miercuri, din parlament.

Alina Gorghiu: PNL a reuşit să fie util societăţii prin sprijinul pentru familiile din România. În pofida ostilităţii actualei majorităţi PSD, am reuşit să impunem dublarea alocaţiilor pentru copiii din România.

Consiliul Naţional va modifica şi statutul partidului în sensul ca liberalii care vor fi vizaţi de anchete penale îşi vor pierde funcţiile politice, iar cei care primesc o sentinţă definitivă vor fi excluşi din PNL. Va mai fi adoptat şi un calendar al desemnării candidaţilor pentru alegerile locale de anul viitor.

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI – 23 mai