El Proyecto si Jolie lanseaza single-ul „Tequila”

Baietii de la El Proyecto au revenit cu un single cu aer sud american, care ne duce cu gandul la zilele de vara cu un vibe latino si dansurile senzuale de pe plaja.
Single-ul „Tequila”, lansat in colaborare cu frumoasa Jolie, este compus de catre Ryme si Andy Robert. Fuziunea dintre limba romana, limba spaniola si beat-ul cu influente reggae sunt ingredientele pe care mizeaza baietii de la El Proyecto si Jolie pentru o vara incendiara.
Tequila este o poveste de dragoste de-o vara. Prin aceasta piesa am vrut sa transmitem atmosfera petrecerilor pe plaja, printr-un sound diferit si, impreuna cu Jolie, credem ca am reusit acest lucru cu succes„, declara El Proyecto.
Trupa El Proyecto ne-a surprins in urma cu un an cu piesa „Ce sa fac”, prin care au punctat importanta acestui inceput de propozitie, cel mai intalnit raspuns la intrebarea „Ce faci?”.
Jolie a lansat in urma cu cateva luni piesa „Querida”, in colaborare cu Ryme (membru El Proyecto). Tanara artista a participat alaturi de Super Trooper, un proiect cu un concept de show care scoate in evidenta muzica si spiritul anilor ’70, la editia de anul acesta a Selectiei Nationale a Eurovision.

[youtube height=”HEIGHT” width=”WIDTH”]https://www.youtube.com/watch?v=NnLYC-TN6Gc&feature=youtu.[/youtube]