Școala nr. 136 din Capitală va fi renovată printr-un proiect de voluntariat – „TELUS Days of Giving”

TELUS International Europa , alături de partenerii săi – Ambasada Canadei în România, Ambasada Franței în România, Primăria Sectorului 5, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Franceză în România și ONG-ul Policy Center – organizează acțiunea „TELUS Days of Giving”, la Școala nr. 136 din sectorul 5 al Capitalei (Str. Prelungirea Ferentari nr. 68), sâmbătă, 6 Iunie 2015 , de la ora 12:00.

Ca parte a programelor de Responsabilitate Socială pe care  TELUS le susține, anual este organizat  proiectul „TELUS Days of Giving”, care constă într-un eveniment de o singură zi, în care sute de voluntari îşi oferă timpul şi energia pentru a îi ajuta pe cei mai puțin norocoși. Începând cu anul 2000, membrii echipei TELUS au oferit peste opt milioane de ore de voluntariat în lume.

Alături de voluntarii TELUS Internațional Europe din București și Craiova și de partenerii companiei va fi amenajat spațiul din curte, locul de joacă, sala de sport si va fi utilat și laboratorul de informatică. Vor fi efectuate lucrări de reparație și zugrăvire a celor patru holuri, iar în paralel voluntarii vor repara interiorul sălii de sport și o vor zugrăvi. În gradină, se vor planta puieți de arbori și arbuști, se va amenaja spațiul verde și se vor renova ansamblurile de la locul de joacă.

Peste 350 de voluntari vor participa la această acțiune, iar eforturile lor vor fi direcționate către renovarea școlii nr. 136, atât în interior, precum și exterior. 400 de elevi cu vârste cuprinse între 6 și 16 ani urmează cursurile acestei școli și au nevoie de un mediu mai sigur și mai curat pentru a obține cele mai bune rezultate.

Activitățile de renovare vor începe la ora 9:00 și vor continua până la ora 18:00, cu o pauză pentru un scurt moment de discursuri, urmat de un moment artistic susținut de către copiii din cadrul Policy Center, o reprezentație de street dance a trupei B4T. Tot copiii coordonați de către Policy Center vor susține un spectacol de percuție și chitară. Evenimentul se va încheia la ora 18:00 cu un spectacol de street dance susținut de către trupa T.R.B.L.

„TELUS Days of Giving” este o inițiativă a companiei TELUS International Europa prin care compania alege să susțină o anumită cauză prin voluntariat. Un video realizat la evenimentul „TELUS Days of Giving” din 2014 este disponibil aici .

Începând cu 2015, TELUS International Europa și-a luat angajamentul de a organiza două evenimente anual, astfel că în luna septembrie acest proiect va fi derulat și în satul Sălcuța din județul Dolj.

Pe ordinea de zi a TELUS Days of Giving este inclus si un moment oficial la care presa este invitată să participe. Programul este următorul:

·          12:00 – 12:30: vizitarea școlii împreună cu partenerii

·          12:30 – 13:00: conferința de presă

·          13:00 – 13:30: moment artistic susținut de către elevii Școlii nr. 136

·          13:30  – 15:30: activități de renovare, reabilitare a școlii (opțional)

Despre TELUS International Europe

TELUS International Europa este un centru de contact multilingv, de servicii BPO (business process outsourcing) și furnizor ITO, ce oferă servicii încă din anul 2004. Compania are aproape 2.000 de membri in echipele sale din Sofia și Plovdiv (Bulgaria), București și Craiova (România), precum și birouri în Manchester și Cannock, Anglia. TELUS Internațional Europe oferă soluții de contact center, ITO și servicii de suport în peste 30  de limbi străine pentru partenerii săi la nivel global.

TELUS International Europa este parte a familiei TELUS Internațional, o companie globală de BPO cu peste 16.000 de angajați în întreaga lume, inclusiv în Canada, Statele Unite ale Americii, Europa, America Latină și Filipine. O componentă globală a TELUS , TELUS International este susținută de către o companie lider național pe piața de telecomunicații din Canada, cu o cifra de afaceri 12,1 miliarde de dolari ( 8,9 miliarde de euro) și 13,9 milioane clienți. Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați www.telusinternational-europe.com

RSVP 4 Iunie 2015: Luisa Grigore, Manager CSR TELUS International Europa

tel. 0730 800 992, email: luisa.grigore@telusinternational.com